Ha nincs Katy Perry, unalomba fulladt volna az idei, 56. Grammy-gála. Míg tavaly a szervezők külön kérték a gála résztvevőit, hogy mellőzzék a villantást, idén erről szó sem volt. Így persze már nem volt izgalmas megszegni a szabályokat, és a sztárok nem is tették: a kreativitásuk helyett metálfényben és dögunalmas szettekben pózoltak a vörös szőnyegen. 

A metálfények szerelmesei

TAYLOR SWIFT

Se villantás, se merész szabásvonal - Taylor Swift ismét biztonsági játékot játszott a rövid ujjú Gucci Première kreációval, ami azért remekül állt a visszafogott énekesnőnek. 

 CIARA

A pocakos sztár Emilio Pucci ruhakölteményét választotta. A Golden Globe-on a szintén pocakos Olivia Wilde-nál sem volt nyerő a fényes anyag, és ezt még most is így gondoljuk.

Forrás: AFP/Robyn Beck

RITA ORA

Ha metál, akkor nekünk jobban bejön az énekesnő Lanvin kreációja. Amit viszont sajnálunk, az az, hogy az anyag redőzését nemigen lehet kikerülni.

Kattints a többi fotóért!Forrás: AFP/Robyn Beck

Hófehérkék

PARIS HILTON

A milliárdos örökösnő stílusa még mindig nem lett a kedvencünk. Lehetne ennél közönségesebb fehér ruhát választani?

Forrás: AFP/Robyn Beck

BEYONCÉ

Csipke és sellőfazon - a világsztár ezúttal nem lepett meg bennünket, ráadásul a megszólalásig hasonló ruhában pompázott néhány éve Rihanna is. Az viszont tény, hogy a ruha csodásan kiemeli a nőies idomokat.

KATY PERRY

Erről beszéltünk! Az énekesnő és Valentino Couture ruhája megmentették a bulit. A ruha romantikus, vicces és kreatív - az anyag pedig ránézésre is csodálatos, leheletvékony. Imádjuk!

Forrás: AFP/Robyn Beck

50 felett

MADONNA

A sztár századszor is a maszkulin stílust képviselte, ezúttal pedig fiatal szerető helyett kisfia kísérte a vörös szőnyegen. Madonna fiatalít, és ez onnan is látszik, hogy arcában több a botox, mint valaha...

Kattints a többi képért!Forrás: AFP/Robyn Beck

GLORIA ESTEFAN

A díva egy Gustavo Cadile kreációt viselt, és egyáltalán nem tűnt 57 évesnek. 

Kattints a többi fotóért!Forrás: AFP/Robyn Beck

CYNDI LAUPER

Mit várhat az ember egy igazi rockdívától? A hatalmas arany nyaklánc mindenképp megér egy misét - ennél ütősebb kiegészítőt nem is láttunk az idei Grammy-gálán.

Csak színesen!

ZENDAYA

Tragédia is lehetett volna a babakék, pöttyös szoknya és a fekete muszlinblúz, de nem volt az: a énekes-színésznő Ungaro szettje üdítően hatott a többi világsztár mellett.

Forrás: AFP/Robyn Beck

PINK

A tűzpiros remekül áll az énekesnőnek, no de hol marad a kreativitás?

ALICIA KEYS

A világsztár egészen biztosan megirigyelte Amy Adams hasig dekoltált kreációit. Jól is tette, a kobaltkék pedig csodásan kiemeli a bőre színét. 

Forrás: AFP/Robyn Beck

NADEEA

A 28 (!) éves amerikai énekesnőről eddig egyáltalán nem hallottunk, de ezt a szettet egészen biztosan jó darabig nem felejtjük el. 

Forrás: AFP/Robyn Beck