katy perry Paris Hilton Taylor Swift Cyndi Lauper Gloria Estefan ruha Beyoncé Madonna Grammy-gála Grammy Pink Grammy-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha nincs Katy Perry, unalomba fulladt volna az idei, 56. Grammy-gála. Míg tavaly a szervezők külön kérték a gála résztvevőit, hogy mellőzzék a villantást, idén erről szó sem volt. Így persze már nem volt izgalmas megszegni a szabályokat, és a sztárok nem is tették: a kreativitásuk helyett metálfényben és dögunalmas szettekben pózoltak a vörös szőnyegen. 

A metálfények szerelmesei

TAYLOR SWIFT

Se villantás, se merész szabásvonal - Taylor Swift ismét biztonsági játékot játszott a rövid ujjú Gucci Première kreációval, ami azért remekül állt a visszafogott énekesnőnek.

A gála többi fotójáért kattints ide! Forrás: AFP/Robyn Beck

CIARA

A pocakos sztár Emilio Pucci ruhakölteményét választotta. A Golden Globe-on a szintén pocakos Olivia Wilde-nál sem volt nyerő a fényes anyag, és ezt még most is így gondoljuk.

Forrás: AFP/Robyn Beck

RITA ORA

Ha metál, akkor nekünk jobban bejön az énekesnő Lanvin kreációja. Amit viszont sajnálunk, az az, hogy az anyag redőzését nemigen lehet kikerülni.

Kattints a többi fotóért! Forrás: AFP/Robyn Beck

Hófehérkék

PARIS HILTON

A milliárdos örökösnő stílusa még mindig nem lett a kedvencünk. Lehetne ennél közönségesebb fehér ruhát választani?

Forrás: AFP/Robyn Beck

BEYONCÉ

Csipke és sellőfazon - a világsztár ezúttal nem lepett meg bennünket, ráadásul a megszólalásig hasonló ruhában pompázott néhány éve Rihanna is. Az viszont tény, hogy a ruha csodásan kiemeli a nőies idomokat.

Nézd meg galériánkban a többi fotót! Forrás: AFP/Joe Klamar

KATY PERRY

Erről beszéltünk! Az énekesnő és Valentino Couture ruhája megmentették a bulit. A ruha romantikus, vicces és kreatív - az anyag pedig ránézésre is csodálatos, leheletvékony. Imádjuk!

Forrás: AFP/Robyn Beck

50 felett

MADONNA

A sztár századszor is a maszkulin stílust képviselte, ezúttal pedig fiatal szerető helyett kisfia kísérte a vörös szőnyegen. Madonna fiatalít, és ez onnan is látszik, hogy arcában több a botox, mint valaha...

Kattints a többi képért! Forrás: AFP/Robyn Beck

GLORIA ESTEFAN

A díva egy Gustavo Cadile kreációt viselt, és egyáltalán nem tűnt 57 évesnek.

Kattints a többi fotóért! Forrás: AFP/Robyn Beck

CYNDI LAUPER

Mit várhat az ember egy igazi rockdívától? A hatalmas arany nyaklánc mindenképp megér egy misét - ennél ütősebb kiegészítőt nem is láttunk az idei Grammy-gálán.

A Grammy-gála többi fotóját nézd meg galériánkban! Forrás: AFP/Robyn Beck

Csak színesen!

ZENDAYA

Tragédia is lehetett volna a babakék, pöttyös szoknya és a fekete muszlinblúz, de nem volt az: a énekes-színésznő Ungaro szettje üdítően hatott a többi világsztár mellett.

Forrás: AFP/Robyn Beck

PINK

A tűzpiros remekül áll az énekesnőnek, no de hol marad a kreativitás?

Pink fellépését nézd meg galériánkban! Forrás: AFP/Robyn Beck

ALICIA KEYS

A világsztár egészen biztosan megirigyelte Amy Adams hasig dekoltált kreációit. Jól is tette, a kobaltkék pedig csodásan kiemeli a bőre színét.

Forrás: AFP/Robyn Beck

NADEEA

A 28 (!) éves amerikai énekesnőről eddig egyáltalán nem hallottunk, de ezt a szettet egészen biztosan jó darabig nem felejtjük el.

Forrás: AFP/Robyn Beck

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.