Ki volt a Golden Globe szépe?

Forrás: AFP/Frederic J Brown -
fashion week stílusmustra ruha Golden Globe-díj stílus vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 71. Golden Globe-díjátadó vörös szőnyegén a sok-sok fekete estélyi között szó szerint üde színfoltot jelentettek a régről ismert és mostanában sztár lett színésznők ruhái. A szokottnál sokkal többen választottak különleges, merész vagy szokatlan darabokat. Végre! A Life.hu stílusmustrája.

Amber Heard láttán több A-listás sztár testrésze is eszünkbe jutott. Angelina Jolie lába az egyik, Johnny Depp neve mellé pedig mindenki képzeljen valamit. A színésznő bevonulásánál csak a frizurája volt merészebb ezzel az agyonkócolt megoldással.

Forrás: AFP/Getty Images/Jason Merritt

Paula Patton élete most nem lehet könnyű.

Még több fotó galériánkban! Kattints a képre! Forrás: AFP/Getty Images/Jason Merritt

Aubrey Plaza eszméletlenül elragadó összeállításáért nagy piros pont jár. A mintás cipőre külön is felhívnánk a figyelmet.

Forrás: AFP

Jennifer Lawrence alig pár órával a vörös szőnyeges bevonulás után a következő hasonlatokat gyűjtötte be. Olyan volt a ruhában, mint egy szellem, aki egy dunyhát kötött magára két fekete szalaggal / fekete-fehér esküvői torta. A további hasonlatokat kommentekben várjuk.

Forrás: AFP/Getty Images/Jason Merritt

Emma Watson fiatal, imádja a divatot, így számára szinte kötelező volt valami újat hozni a vörös szőnyegre. Így is tett: az elölről ruha, de hátulról nadrág megoldás és a piros ruhához választott kék cipő vitathatatlanul az este egyik sztárjává tette az összeállítást.

Kattints a képre a galériáért! Forrás: AFP

Helen Mirren a lista kihagyhatatlan szereplője, akinek meg sem kell lepnie a Life.hu divatmániás szerkesztőségét semmivel, épp elég az, ha a lábát a vörös szőnyegre teszi. A 68 éves színésznő ez alkalommal a vörös szőnyegen kevésbé népszerű zöld mellett döntött.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Sofia Vergara úgy döntött, nem elég a minimum három helyet foglaló estélyi, a látványos dekoltázst illik azért egy ilyen eseményre kiemelni egy súlyos nyaklánccal. Jól tette?

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Margot Robbie A Wall Street farkasa című filmben Leonardo DiCapriót varázsolta el, a Golden Globe vörös szőnyegén pedig bennünket. Margot Robbie elegáns, letisztult vonalú, mégis rendkívül szexi Gucci ruhát viselt, amelyet fehér- és smaragdszínű kristályok díszítettek.

További fotókért kattints a képre! Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Kate Beckinsale szinte sosem okoz csalódást annak ellenére, hogy nehezen szakad el a sellőfazonú ruháktól. A Zuhair Murad estélyi nemcsak úgy áll neki, mintha ráöntötték volna, de ki is emeli ragyogó szépségét. Tökéletes!

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Sandra Bullock és a színek szerelme valami nagyon új dolog. Reméljük, lesz ideje kibontakozni ennek a kapcsolatnak! A feketével összeállt babakék és a friss rózsaszín teszi igazán izgalmassá a ruhát.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Hogy lehet-e egy pálmafákkal díszített ruha is szexi, arra a 37 éves Rashida Jones adta meg a választ. A tervező nevét valószínűleg nem jegyzi meg senki, de azért leírjuk: Fausto Puglisi. Valószínűleg nem ez lesz az utolsó vörös szőnyeges ruhája a díjátadó szezon alatt.

Forrás: AFP/Getty Images/Jason Merritt

Kismamaként valószínűleg nem egyszerű felöltözni a Golden Globe-ra, még akkor sem, ha az ember lánya olyan gyönyörű, mint Olivia Wilde. Kismamáról csak jót: az ő sminkje és haja volt az egyik legszebb a vörös szőnyegen.

Kattints a képre a galériáért! Forrás: AFP/Getty Images/Jason Merritt

Zooey Deschanel hozta a formáját: bájos, nőies és különc volt egyszerre. A masszívabb anyagból készült felső és a lágyan leomló szoknyarész izgalmas kettőse miatt szeretjük ezt a szettet. A cipő sem a színével hívja fel magára a figyelmet.

Forrás: AFP/Getty Images/Jason Merritt

A maszkulin stílus mellett tette le a voksát Julia Roberts, és jól tette! Nőies és mégis határozott, talán egy kis vagányság még elfért volna a szettben.

Forrás: AFP/Getty Images/Jason Merritt

Drew Barrymore második gyermekét várja. A színésznő tavasztündér szerelése az egyik kedvencünk.

Forrás: AFP/Getty Images/Jason Merritt

Amy Adams egyre kiszámíthatatlanabb - talán ez áll neki a legjobban. Kicsit olyan, mintha tanult volna néhány divattrükköt az American Hustle című filmben játszott karakterétől.

Forrás: AFP/Getty Images/Jason Merritt

Cate Blanchett képtelen tévedni azok szemében, akik szeretik a stílusát. A színésznő a hátán mélyen dekoltált estélyije a harmincas évek hollywoodi glamúrjának 21. századi verziója.

Ellesett pillanatok a gáláról! Kattints a képre a galériáért! Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.