A pécsi hölgyek hármasából már csak Ibolya van hátra, az ő szépülését, megújulását követhetjük ma nyomon. Az eredmény ismét szuper lett, imádtunk vele-velük dolgozni, bármikor szívesen látjuk őket ismét!

Ibolya 47 éves, az elmúlt két hétben bemutatott Krisztivel és Judittal dolgozik együtt társasházkezelőként. Két felnőtt fia van, akik már rég kirepültek a családi fészekből, így Ibolyának mostanában több ideje van önmagára, és arra is, hogy az újévi fogadalmára koncentráljon: többet szeretne mozogni - rendszeresen sétál, otthon pedig tornázik -, és odafigyelni arra is, mit és mennyit eszik. Persze amikor a fiúk hazamennek, akkor lőttek a mértékletességnek, mert ugye minden családban anyu főztje a legfinomabb, így ilyenkor náluk is sül a sütemény, készül a finom ebéd, ami nem feltétlenül diétás. De talán ennyi azért belefér, mondtuk is neki, hogy emiatt ne legyen bűntudata, mi megértjük.

Felső: CAKO - LAONI la STORE, Szoknya, öv, fülbevaló: Promod
Táska: LAONI - LAONI la STORE, Harisnya: Calzedonia, Cipő: H&M
Nézz meg még több képet az átalakításról galériánkban!
Fotó: Kántor Kata

Amikor az öltözködéséről faggattuk, azt mondta, hogy a kényelem fontos számára, nem szokta cifrázni napi öltözékét, de azért szereti a nőies ruhákat is, ha az alkalom megkívánja. Úgy sejtem, Róma jó alkalom lenne számára, hogy igazán kiöltözzön, ugyanis imádnak utazgatni nyaranta a férjével a környező országokban és nagy álmuk, hogy egyszer eljussanak Rómába is. Addig is marad az új kertjük csinosítgatása, ugyanis nemrég költöztek családi házba, szóval most végre hódolhatnak másik szenvedélyüknek: a kertészkedésnek. A mi szenvedélyünk pedig az átalakítás, szóval a beszélgetésünk után rögtön munkához is láttunk, mert már lelki szemünk előtt lebegett Ibolya új külseje, amivel nagy sikert arathat bárhol Európában.

Először Niki látott munkához, ő Ibolya frizuráját vette kezelésbe: "Ibolya őszes hajszínét picit rezesebb, aranyosabb árnyalattal festettem, majd rövid frizuráját divatosabbra, lágyabbra vágtam és szárítottam, ami egyből éveket fiatalított az amúgy is fiatalos Ibolyán."

 

Azután következett Oscar tökéletes sminkje: "Az arctisztítás után hidratáltam Ibolya finom bőrét. Egy ultrakönnyű folyékony alapozóval egységesítettem a színét, szerkezetét, majd finoman púdereztem az arcát. A szemét természetes árnyalatokkal festettem, hogy friss maradjon. Szempilláit dúsítottam. Megformáztam, élénkítettem picit a szemöldökét, hogy tekintete még kifejezőbb legyen. Orcáinak hamvas ragyogását barackos árnyalatú arcpirosítóval értem el. Ajkának üdeségéről egy mályvás, rózsaszínes árnyalatú ajakrúzzsal gondoskodtam."

FASHION DONOR stylistcsapat Ibolya nőies vonalait szerette volna kiemelni: "Visszafogott, elegáns színekkel, a darabok szabásával hangsúlyoztuk Ibolya alakját. Kiegészítőkkel törtük meg a fekete és szürke kombinációt. Választásunk a felső és a táska esetében magyar tervezésű munkákra esett, melyek kulcsdarabjai Ibolya szettjének. A statement fülbevalóval koronáztuk meg az outfitet.

 

Mikor minden készen állt, jöhetett a fotózás, ami mindig az egyik legkritikusabb része az egész napnak: sokan hirtelen nagyon izgatottak, szégyellősek lesznek, különösen, ha sokan állunk körülöttük és nézzük őket. Éppen ezért ilyenkor a csapat nagy része visszavonul és hagyjuk, hogy Kata, a fotósunk végezze a munkáját. Ilyenkor Ő irányítja a „modelleket”, akik a végére úgy hozzászoknak a fényekhez, villanásokhoz, pózoláshoz, hogy abba sem akarják hagyni. Ibolya is nagyon ügyes volt, szerintem ezt az új tudását még kamatoztathatja majd a jövőben is: mondjuk amikor Rómában pózol majd a Kolosszeum előtt... Kívánjuk, hogy váljanak valóra az álmaik, és köszönjük a kis pécsi csapatnak, hogy meglátogattak minket! Gyertek máskor is!