Tangás férfi zavarta meg a divatshow-t

Forrás: AFP/Don Emmert -
modell kifutó korona biztonsági őr New York-i divathét megzavarás tanga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Papírkoronával a fején és leopárdmintás tangában lépett a New York-i divathét kifutójára egy férfi, akit végül a biztonsági őrök kísértek ki az eseményről.

A New York-i divathéten jelenleg mindenki arról a férfiról beszél, aki megzavarta Prabal Gurung divattervező bemutatóját. Az illetőt, aki meglehetősen bizarr módon válogatta össze a kifutóra szánt öltözékét, végül a biztonsági őrök vezették el.

Forrás: AFP/Don Emmert

Mint később kiderült, a show tönkretevője nem volt más, mint az ukrán színész, Vitali Sediuk, aki korábban hasonlóan megbotránkoztatta a Grammy- és a SAG-díjátadó résztvevőit is.

Baki a párizsi divathétenhttp://www.life.hu/trend/20140124-a-parizsi-divathet-ellie-saab-divattervezo-divatbemutatojan-elesett-modell-video.htmlEllie Saab divatbemutatója után nemcsak a gyönyörű ruhákról beszélt mindenki, hanem az egyik modell hatalmas eséséről is. Videó következik.TrendA meseszép ruháktól elaléltunk a divathéten!http://www.life.hu/trend/20140122-gyonyoru-haute-couture-ruhak-a-parizsi-divatheten.htmlA január végi, haute couture ruhákat felvonultató párizsi divathét fotóit nézegetve többször is szerelembe estünk. Ha azt hitted, hogy egy ilyen eseményen csak furcsaságok és hordhatatlan darabok kerülnek a kifutóra, akkor nagyot tévedtél - mutatunk néhány kreációt, amik elrabolták a szívünket. TrendOrigoLesz Szex és New York 3?http://www.life.hu/kult/20140109-sarah-jessica-parker-amerikai-szineszno-es-kristin-davis-amerikai-szineszno-szeretne-folytatni-a.htmlKristin Davis mindent elkövet, hogy folytatódjon a Szex és New York, Sarah Jessica Parker pedig nemrég elárulta, mennyire boldog lenne, ha megvalósulna ez az ötlet. Azért ehhez a Life.hu szerkesztőségének is akad egy-két szava.Kult

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.