Belilult Nicole Richie

Forrás: Instagram/Nicole Richie -
lila haj Nicole Richie festés Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lionel Richie fogadott lánya képmegosztó oldalán sokkolta rajongóit frissen festett lila színű hajával.

Lilára váltott Nicole Richie. Az eredetileg barna hajú szépség Instagramján osztotta meg új frizuráját, amelyet még egy parti előtt kapott lencsevégre.

Forrás: Instagram/Nicole Richie

És hogy mindezt nem egy képszerkesztő program segítségével érte el, azt kebelbarátnője, Kelly Osbourne is megerősítette – aki egyébként nemrég szintén egy kisebb frizuraváltáson esett át. A Life.hu-nak erős a gyanúja, hogy idén nemcsak a ruhákon fog hódítani 2014 trendszíne.

Mi lesz a szinglikkel, ha az ember a szextől lesz okosabb?http://www.life.hu/intim/20140304-amig-szexelsz-okosabb-vagy-allitjak-a-kutatok-deaki-timea-parterapeuta-segit.htmlAmeddig dugunk, okosabbak vagyunk. Legalábbis ezzel ijesztgetnek minket néhány hete. De hogy miért is para ez? Mert a szinglik félve kapnak a szívükhöz, illetve nyúlnak magukhoz, miután tudatosul bennük, hogy amennyiben nem hajtanak fel gyorsan valakit, nemcsak, hogy magányosak, de még buták is lesznek. Na, jó, ennyire azért nem durva a helyzet.Intim--Ez a nap legjobb videója!http://www.life.hu/news/20140305-ket-francia-srac-meztelenul-egy-lepedovel-tancolnak-a-testuk-elott.htmlVicces, eredeti, bámulatos - és még lehetne sorolni a jelzőket, amelyek mind igazak erre a produkcióra. Két meztelen srác táncos show-ja, persze a legnemesebb testrészüket ügyesen elfedik...(Sajnos.)NewsOrigoÍgy teszi ágyba a pandakölyköt a mamájahttp://www.life.hu/news/20140305-igy-teszi-agyba-a-pandakolykot-a-mamaja-video.htmlBűbájos videó egy pandamaciról, akinek a mamája minden eszközt bevet, hogy végre ágyba tudja kölykét.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.