Liptai Claudia ruháját kritizálták a nézők

frizura öltözék TV2 A Nagy Duett Facebook Liptai Claudia ruha cipő kommentek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Válltöméses ruhában, szokatlan frizurával vezette A Nagy Duettet vasárnap este Liptai Claudia. Öltözékéről, ahogyan mindig, már az adás előtt posztolt fényképet, amely megosztotta oldala követőit.

Liptai Claudia elárulta, odavan a válltöméses ruhákért. A kommenteket olvasva ezzel azonban nem mindenki van így.

Volt, aki a műsorvezető haját, más a ruháját kritizálta, és persze olyanok is akadtak, akik szerint Clau úgy szuper, ahogy van. Kommentjeitekből válogattunk.

"Minden stimmel! Szép vagy Klau! Bár a válltömést a ruciból kihagyhatták volna, de te tudod viselni! Klassz!"

"Nagyon elegáns voltál és főleg a cipőd tetszett, ez áll neked jól, nem a bokaszandál, azt hordják azok, akiknek vastag a bokájuk és el kell takarni. A hajad különleges volt, nem a megszokott becsavart. Összességében gyönyörű voltál, mint mindig"

"A ruha jó, bár szerintem kicsit hosszú.A hajad viszont nagyon nem jó! Aki az elegáns vonalat képviseli, az egy ilyen ruhához ne engedje meg, hogy szedett-vedett, tépett, agyontupírozott valamit csináljanak a hajábol...kár a hajért, a ruha nagyon szép!"

"A haj és a ruha együtt nekem kicsit űrlényes."

"A ruha csini, de a hajad mintha felfújta volna szél."

"Szép nő egy rém ronda ruhában....Ennél szörnyűbbet nem is lehetett volna felvenni."

Liptai Claudia korábbi, A Nagy Duett-beli öltözékeit ITT és ITT nézheted meg.

Neked tetszik Claudia ruhája és haja?

Így festett a húszéves Bódi Sylvihttp://www.life.hu/trend/20140311-bodi-sylvi-modell-20-eves-kori-fotojat-posztolta-a-facebookra.htmlNem lehet okuk panaszra Bódi Sylvi rajongóinak. A modell gyakran oszt meg fotókat a Facebookján: láttuk már dögös sellőként vagy macskával pózolva, de szexi nővérként is. TrendOrigoBeszáll a naptárbizniszbe Rubint Rékahttp://www.life.hu/trend/20140305-rubint-reka-fitneszedzo-schobert-norbert-eletmod-tanacsado-felesege-szexi-naptart-keszit.htmlKiszel Tünde babérjaira tör Rubint Réka. A fitneszmami naptárral kedveskedik rajongóinak.TrendOrigoCipőreklámban pucérkodik Miranda Kerrhttp://www.life.hu/trend/20140303-miranda-kerr-szupermodell.htmlAz egyik világmárka cipőreklámjában vetkőzött meztelenre Miranda Kerr.Trend



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.