A mellrákból felépült Kingát - aki egy ország példaképévé vált az elmúlt hónapokban - már csak néhány nap választja el a Vivicittától. A Vitalteam mozgáskoordinátorai és a Life.hu sztárszerzői, Kropkó Péter és Gajdos Tamás igyekeznek a végső hajrában olyan edzéseket szervezni neki, amik jó hatással vannak Kinga pszichéjére is. Most valami olyasmivel álltak elő, amihez hasonlót Kinga soha életében nem csinált még, és ami nemcsak jól megedzi, hanem teljesen kikapcsolja.

 

Fedezz fel további élvezetes és meglepően hatékony mozgásformákat is! 

Az edzők Sifter Tímea, azaz Sifi kangoo órájára vitték el Kingát a Gilda Max Allee edzőterembe. Ezen az órán egy speciális, ugrálásra alkalmas cipőben lehet részt venni, ami egyrészt szórakoztató edzést tesz lehetővé, másrészt pedig csökkenti az ízületi igénybevételt – a földhöz csapódás erejét akár 80 százalékkal csökkenti. Emellett a kangoo kiváló core (azaz mély has- és hátizom)-erősítő is amiatt, hogy a rugalmas, íves talpon ezeknek az izmoknak a segítségével lehet csak megállni. Kinga és Péter eleinte kicsit bizonytalanul mozogtak a cipőben, de néhány perc után már úgy nyomták, akár a profik. 

Támogasd a Rákellenel Liga munkáját!
Áprilisban a 13688-as számon a Telekom adományvonalát* hívók a daganatos betegségek megelőzését és gyógyítását segítő Magyar Rákellenes Liga munkáját támogatják.

További információk: www.fenntarthatosagimediaklub.hu, www.futanet.hu, www.telekom.hu, www.life.hu 

*A hello holnap! Adományvonal a 13688-as számon érhető el. A hívószám a Magyar Telekom vezetékes és mobiltelefon hálózatából is hívható. A hívás és az sms-küldés díja egyaránt 100 forint, amely összeg áfa-mentes és teljes egészében átadásra kerül a kedvezményezett szervezet részére (Domino feltöltő-kártyával kezdeményezett hívások kivételével, ahol a 27%-os áfa levonásra kerül). A szolgáltatás április 1.- április 30. között a Magyar Rákellenes Liga javára működik.