fashion week paradicsom stílus a hónap színe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varázsold el magad a nyár leglendületesebb színével! Ismerd meg a paradicsompirosban rejlő erőt, és add át magad a szabadság perzselő perceinek.

Az idei nyár egyik slágere egyértelműen a paradicsompiros: a kellemes árnyalat nemcsak a sminktermékekben, hanem az üzletek kirakataiban is hódít. A nyári szezonhoz méltóan a lenge anyagok és rafinált szabásvonalak jellemzik a paradicsompiros darabokat. A meleg piros remek kiegészítője a klasszikus nyári színeknek, simán kombinálható pasztell árnyalatokkal, földszínekkel, ezüsttel, tengerészkékkel és hófehérrel. A bátrabbak kékkel és zölddel is viselhetik.

Forrás: Thinkstock

A paradicsompiros szín hangsúlyosságából adódóan a legegyszerűbb szetteket is emlékezetessé varázsolja, így kitűnő választás városlátogatáskor, a vízparton vagy akár a forró estékre is. Ha nem vagy biztos, hogy ez a te színed, akkor kiegészítőként építsd bele a gardróbodba. Mi is imádjuk ezt a színt, de élénksége miatt maximum 1-2 darabot javaslunk belőle egy szetten belül.

Ismerd meg a Life.hu kedvenc nyári szettjeit!

Egy nap a városban

A paradicsompiros a lebarnult bőrön mutat igazán jól. Tereld a figyelmet a bronzbarna lábaidra, válassz egy kényelmes sortot a hosszabb túrákhoz, és kombináld az elmaradhatatlan tengerészcsíkos-fehér darabokkal.

1. Felső - Stradivarius 2.595 forint, 2. Short - H&M 5.990 forint, 3. Szalmakalap - Parfois 4.495 forint, 4. Táska - Mango 8.995 forint, 5. Szandál - Zara 12.595 forint

Irány a víz!

Válassz paradicsompiros bikinit a strandra, és garantáltan te leszel a strand hercegnője. A szín dominanciáját ellensúlyozhatod, ha ezüstszínű strandfelszerelést választasz hozzá.

1. Bikini felső és alsó - H&M 3.990 és 2.990 forint, 2. Ruha - Mango 8.995 forint, 3. Napszemüveg - Zara 7.995 forint, 4. Szandál - Tamaris 39,95 euró, 5. Táska Mango - 8.995 forint

Este van...

Ez a meleg narancsos árnyalatú piros az esti forgatagban is biztos sikerrel kecsegtet. Ideális választás lehet mellé a nyári szezon kötelező darabja, az A-vonalú szoknya és a platformszandál.

1. Felső - Mangó 5.595 forint, 2. Szoknya - Pull & Bear 7.995 forint, 3. Platformszandál - Stradivarius 9.595 forint, 4. Táska - F&F 3.990 forint

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.