Fura dolog az, hogy amíg a zöld színű ajkakon nem akadunk ki, addig egy füstös szemsminkre tátott szájjal csodálkozunk rá, annyira elrontotta az illető.

Rihanna megengedheti magának, hogy átlátszó csipkeruhában, a kilencvenes éveket idéző szarvacskás frizurával és zöld rúzzsal partizzon. És még azt is mondjuk rá, hogy divatikon. Jennifer Lopezzel viszont nem vagyunk ilyen elnézőek. A negyvenes éveiben járó énekesnő a hét sminkbakiját követte el, amikor pandamaci szemekkel és súlyos műszempillákkal érkezett az  iHeartRadio Awards gálájára.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Tudjuk róla, hogy kínosan szeretne a slágerlisták élén maradni és az izzadtságszagú duók mellett mindig megmutatja azt is, hogy bármelyik huszonéves nőtársával felveszi a versenyt, de 44 évesen már ismernie kell az igéző tekintet titkát. (Az pedig nem a vastag szemfesték és a műszempilla... Bocs, Jen!)

Ha tényleg gyönyörű füstös sminket szeretnél, akkor ITT nézd meg, hogyan készíti Takács Nóra, a Life.hu szépségszakértője. Nóra nem először beszél a füstös szemsmink titkáról. Íme, még egy videó, hogy igazán profi lehess.