Mici és Ördög Nóri első anyák napja

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
anyák napja testvér családi fotó Nánási Pál Ördög Nóra Nánási Mici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál újabb családi fotóval örvendeztette meg a Mici- és Nóri-rajongókat.

Az első anyák napja – röviden csak ennyi a cuki kép címe, amelyet a Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál rakott ki büszkén internetes oldalára. A fotón, amelyet IDE KATTINTVA értek el, a lassan már egyéves Mici gyönyörű édesanyja, Ördög Nóra ölében üldögél. Látszik, milyen boldog, kiegyensúlyozott baba. Jövőre pedig már ketten ücsörögnek majd a műsorvezető térdén, hiszen úton van Mici kistesója.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Exkluzív: Ördög Nóra ismét babát vár - nekünk nyilatkozott a boldog apuka!http://www.life.hu/csalad/20140319-hivatalos-bejelentes-ordog-nora-ismet-babat-var.htmlVárva várt örömhír! Ördög Nóra ismét babát vár! A boldog édesapa, a Life.hu sztárszerzője mesélt az örömteli eseményről.CsaládFotó: Rostás Bianka/Life.hu5 kérdés a szépségről: Ördög Nórahttp://www.life.hu/trend/20140420-szepsegapolas-es-arcapolas-5-kerdes-a-szepsegrol-ordog-nora.htmlNóra hosszú évek óta az egyik legnépszerűbb hazai műsorvezető, a kamerák előtt is mindig tökéletesen fest. Kíváncsiak voltunk, ő hogyan csinálja, mivel őrzi meg bőre szépségét, ragyogását. A Life.hu sorozatában ezúttal Ördög Nóra mesél trükkjeiről, szépségápolási szokásairól. TrendOrigoAranysárga ruhában ragyogott Ördög Nórahttp://www.life.hu/trend/20140419-szombat-esti-laz-aranysarga-ruhaban-ragyogott-ordog-nora.htmlÖrdög Nóra ismét csodásan festett a Szombat Esti Láz színpadán. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.