fashion week rövidnadrág bikini nyaralás maxiruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Te is mindig beleesel abba a hibába, hogy két bőröndnyi ruhával indulsz vakációzni, hazaérve azonban tudatosul benned, hogy a göncök háromnegyede nem is volt rajtad? Hiszen a kánikulában, a tengerparton egyáltalán nem vágyunk műszálas anyagokra és szuperelegáns, ám roppant kényelmetlen ruhácskákra. Vannak azonban olyan alapdarabok, amik jó szolgálatot tesznek majd, hiszen remekül variálhatók és kényelmesek is. 

Csinos farmersort

Lehet egyszerű, szakadt, szemtelenül aprócska, magas derekú vagy boyfriend, a lényeg, hogy jól érezd benne magad. Egy laza trikóval és flipfloppal egész nap viselheted, de egy csinosabb felsővel és magas sarkúval a vacsorához is megteszi.

1. Zara, 2. GAP, 3. Mango, 4. F&F, 5. Nanushka

Lenge maxiruha

Nincs is jobb egy leheletvékony, csinos és kényelmes maxiruhánál a nyári melegben. Lehet egyszínű, mintás, csíkos - ez a ruha minden alkalomra igazi adu ász.

1. Stradivarius, 2. H&M, 3. Massimo Dutti, 4. Cakó, 5. Zara

Kis fehér ruhácska

A napbarnított bőrön istenien mutat a hófehér, a nyaralás alatt pedig azzal sem kell foglalkoznod, ha egy leheletnyit átlátszik a ruhád.

1. Magenta, 2. GAS, 3. Springfield, 4. H&M, 5. Mango

A tökéletes fürdőruha

A 'mix and match' bikinik korát éljük - ha megvásárolsz több különböző, ám egymáshoz színben passzoló bikinit, simán kombinálhatod őket egymással. Kísérletezz a színekkel, és egyáltalán nem baj, ha a felső és az alsórész nem egyforma. Ha biztosra akarsz menni, válassz klasszikus fekete-fehér kombót, idővel pedig próbálkozz a különböző színekkel is - tanulj a sztároktól!

1. Calzedonia, 2. Triumph, 3. Marks and Spencer, 4. Women'secret, 5. F&F, 6. H&M

Egy imádnivaló kalap - nem csak díváknak!

Strandoláshoz, kiránduláshoz, esti flangáláshoz is jó szolgálatot tesz egy nyári kalap. Ha sokat vagy a napon, ezzel óvhatod a fejbőrödet és a hajadat is, este pedig egy lenge ruha és egy bájos kalap tökéletes párost alkotnak.

1. Massimo Dutti, 2. H&M, 3. GAP, 4. Marks and Spencer, 5. F&F

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.