Miniruhában mutogatta hosszú combját Beyoncé

Forrás: Instagram/Beyoncé -
mini ruha comb Jay Z Beyoncé randi stílus visszafogottság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő egy aprócska pink ruhában ment el randizni férjével, Jay Z-vel.

Pink miniruhát és hozzá illő magas sarkút választott Beyoncé a minap egy késő esti randira. Férjével, a rapper Jay Z-vel ruccantak ki New Yorkban. Szerintünk jól áll neki ez a ruha, amely kihangsúlyozza hosszú lábait. Bár az igaz, hogy ez a stílus sokkal visszafogottabb, mint amit megszoktunk már tőle. Haját kontyba fogta és a sminkje sem hivalkodó.

Forrás: Instagram/Beyoncé

Instagram-oldalára is feltöltötte szerelését, amely több mint 600 ezer lájkot kapott. Nem semmi! Persze akadtak fanyalgók is, akik azt írták, Beyoncé igencsak megváltozott az utóbbi időben, főleg kislánya születése óta.

Iszak Eszti minden eddiginél szexisebb lesz a Cometenhttp://www.life.hu/trend/20140606-iszak-eszti-a-viva-tv-musorvezetoje-szexi-ruhaban-vezeti-az-idei-comet-galat.htmlA VIVA TV sztárja újabb különleges ruhát próbált fel, amelyben majd a június 11-i Comet-gálát is vezeti. Nem semmi ruhaköltemény!TrendOrigo5 kérdés a szépségről: Radics Gigihttp://www.life.hu/trend/20140604-5-kerdes-a-szepsegrol-radics-gigi-enekesno-a-2014-es-comet-egyik-jeloltje.htmlA 2014-es VIVA Comet legjobb énekesnő-jelöltje a szemünk láttára érett gyönyörű, fiatal nővé. A lassan 18 éves előadó évek óta a színpadon van, így már tanult egyet s mást a szépségápolásról és sminkelésről. A Life.hu sorozatában ezúttal Radics Gigit kérdeztük szépségtitkairól.Trend--Pasija ingében ment a gálára Eliza Doolittlehttp://www.life.hu/trend/20140604-eliza-doolittle-enekesno-a-2014-es-glamour-women-of-the-year-londoni-dijatadojara-ferfiingben-ment.htmlA Glamour Women Of The Year londoni díjátadóján az énekesnő pirinyó áttetsző ingruhája alatt szépen kirajzolódott a bugyija.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.