Bódi Sylvi duci rövidnadrág Orosz Barbara Schobert Norbert beszólás farmernadrág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orosz Barbara műsorvezető nem érti, hogy miért hord manapság mindenki, így a dundibb lányok is, aprócska farmersortot az utcán. Ajjaj, csak nem magára akarja haragítani az embereket, mint legutóbb Schobert Norbi?

Korábban Bódi Sylvi fakadt ki a csücsörítős szelfik ellen, majd Schobert Norbi ducimodell-szépségversenyekről közölt véleménye verte ki a biztosítékot, amelyet később tovább magyarázott. Most pedig Orosz Barbi bírálta a forrónacit viselő, husi lányokat közösségi oldalán. Íme, a kis „tanmese":

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Lányok! Mi ez a farmershort mánia? Nem is értem, hogy egy ruhadarab - ami valljuk be, kizárólag a magas, vékony, tökéletes lábú lányoknak áll jól - hogyan válhatott egyenruhává!? Tisztelet a kivételnek, de esetenként bizony sokkoló combvastagságokat láthatunk narancsligetes látképpel turbózva.
Hová lett az önkritika??
Távol álljon tőlem, hogy bárkit is megsértsek, de azért sokkoló, mennyien nem ismerik a saját adottságaikat, vagy nem néznek bele a tükörbe, mielőtt az utcára lépnének.
Tegnap négy, tizenvalahány éves, kb. 80-90 kg-os kislány popsiját is megmutató shortocskáját 'csodálhattam' meg, és elszakadt a cérna, már bocsánat.
Én éreztem magam zavarban miattuk, és egyszerűen nem tudtam figyelmen kívül hagyni őket.
Olyan volt az egész, mint egy vizuális erőszak.
Nyilvánvalóan nem lehet mindenki nádszál kisasszony - ahogy én sem tartozom a vékony lányok közé -, és nyilván fontos, hogy szeressük, elfogadjuk magunkat, és a testünket (bár azért sporttal és kemény munkával sokat változtathatunk a nem kívánt súlyfeleslegünkön).
De az is fontos, hogy tisztában legyünk az adottságainkkal, és az alkatunkat figyelembe véve válasszuk ki azokat a holmikat, amiket a testünkön viselünk, és e tekintetben bizony legyünk magunkkal kíméletlenül őszinték" – fakadt ki Facebook-oldalán a műsorvezető.

A poszt alatt beindult a komment-lavina, de többségében – egyelőre – jogosnak tartják Barbi észrevételét. Te egyetértesz vele?

Nézd meg, miben randizott először férjével Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/trend/20140620-victoria-beckham-ebben-a-ruhaban-randizott-eloszor-david-beckhammel.htmlA Spice Girls egykori tagja le sem tagadhatná, hogy a kilencvenes években kezdett randizgatni az egykori futballsztárral, David Beckhammel – az akkor viselt ruhája alapján legalábbis biztosan nem.Trend--Szivárványszínek és millió fazon - kalapmustra az ascoti derbinhttp://www.life.hu/trend/20140619-ascoti-derbi-kalapmustra-ime-a-legemlekezetesebb-darabok.html1711 óta rendezik meg az ascoti derbit, ahol a kalapok szinte fontosabbak, mint maga a verseny. Ha eddig azt hitted, ezek a kiegészítők dögunalmasak, akkor most olyan darabokat mutatunk, amiktől leesik az állad! Következzen egy alapos kalapmustra néhány feledhetetlen darabbal.Trend--Napszemüvegek, ahogy a sztárok viselik - Lesd el a trükköket!http://www.life.hu/trend/20140610-napszemuvegek-ahogy-a-sztarok-viselik-divatos-es-trendi-fazonok.htmlKlasszikus, merész, extravagáns? Nem tudsz dönteni a 2014-es trenddarabok közül? Ismerd meg a szezon kedvenceit, inspirálódj a sztároktól!TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.