Orosz Barbara műsorvezető nem érti, hogy miért hord manapság mindenki, így a dundibb lányok is, aprócska farmersortot az utcán. Ajjaj, csak nem magára akarja haragítani az embereket, mint legutóbb Schobert Norbi?

Korábban Bódi Sylvi fakadt ki a csücsörítős szelfik ellen, majd Schobert Norbi ducimodell-szépségversenyekről közölt véleménye verte ki a biztosítékot, amelyet később tovább magyarázott. Most pedig Orosz Barbi bírálta a forrónacit viselő, husi lányokat közösségi oldalán. Íme, a kis „tanmese": 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Lányok! Mi ez a farmershort mánia? Nem is értem, hogy egy ruhadarab - ami valljuk be, kizárólag a magas, vékony, tökéletes lábú lányoknak áll jól - hogyan válhatott egyenruhává!? Tisztelet a kivételnek, de esetenként bizony sokkoló combvastagságokat láthatunk narancsligetes látképpel turbózva.
Hová lett az önkritika??
Távol álljon tőlem, hogy bárkit is megsértsek, de azért sokkoló, mennyien nem ismerik a saját adottságaikat, vagy nem néznek bele a tükörbe, mielőtt az utcára lépnének.
Tegnap négy, tizenvalahány éves, kb. 80-90 kg-os kislány popsiját is megmutató shortocskáját 'csodálhattam' meg, és elszakadt a cérna, már bocsánat.
Én éreztem magam zavarban miattuk, és egyszerűen nem tudtam figyelmen kívül hagyni őket.
Olyan volt az egész, mint egy vizuális erőszak.
Nyilvánvalóan nem lehet mindenki nádszál kisasszony - ahogy én sem tartozom a vékony lányok közé -,  és nyilván fontos, hogy szeressük, elfogadjuk magunkat, és a testünket (bár azért sporttal és kemény munkával sokat változtathatunk a nem kívánt súlyfeleslegünkön).
De az is fontos, hogy tisztában legyünk az adottságainkkal, és az alkatunkat figyelembe véve válasszuk ki azokat a holmikat, amiket a testünkön viselünk, és e tekintetben bizony legyünk magunkkal kíméletlenül őszinték" – fakadt ki Facebook-oldalán a műsorvezető.

A poszt alatt beindult a komment-lavina, de többségében – egyelőre – jogosnak tartják Barbi észrevételét. Te egyetértesz vele?