Odavoltunk a különleges lábbelikért, rajongtunk a pöttyökért, és öröm volt nézni, hogyan csapott össze a vörös szőnyegen Hollywood két nagy riválisa. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája.

Ha egy szín beválik, azt jól jegyezd meg!

Volt idő, amikor nem rajongtunk Keira Knightley stílusáért, mára azonban a színésznő feltétlen hívei lettünk. Az Erdem metálzöld ruha és a madármintás Valentino estélyi is ott volt a hét legszebb darabjai között. A színésznő a héten a füstös make upot részesítette előnyben, ami csodásan áll neki. Ha te is hasonló sminkről áhítozol, itt már megmutattuk, hogyan készítheted el. 

Hol van már a tengerészstílus!

A pöttyök abszolút legyőzték a csíkokat idén nyáron. America Ferrera és Diane Kruger is ezt a mintát választották - stílusban mindkettőjükhöz passzolnak a pöttyök, Diane azonban ismét úgy kombinálta a színeket, mint kevesen Hollywoodban. Crop top, csőszoknya és egy ütős színű cípő - így kell ezt csinálni!

Egyszerűen, feketében

Persze nem mindenki mert nagy dolgokra vállalkozni. A héten Jennifer Aniston hónapok óta először mutatkozott együtt vőlegényével. Emiatt minden bizonnyal annyira izgult, hogy már nem volt ideje agyalni a szettjén, és kikapta az első ruhát a szekrényéből. Angelina Jolie sem volt sokkal kreatívabb, de ő legalább egyedül is képes megállni a vörös szőnyegen.

Visszafogottan, stílusosan

Letícia királyné a múlt héten leiskolázta Katalint, erre azonban a héten nem volt alkalma, Vilmos herceg felesége ugyanis nem jelent meg nyilvános eseményen. Sebaj, mi górcső alá vettük az asztúriai szépség szettjeit. A spanyol király felesége sem tud hibázni: remekül állt neki a kisfekete és a púderszínű szett is, azt pedig külön díjazzuk, hogy a frizurájával is szívesen trükközik. És bár láthatóan izmos a hercegné, szerintünk jobban tenné, ha néhány kilót felszedne magára. Tudjuk, hogy trendi a ropikar, és millió dolga van egy királynénak, de azért rajongunk a nőies formákért. 

Hódíts extra cuccokban!

Li Bingbing színésznő szettjeit azért imádjuk, mert ő aztán nem fél egyedi ruhákat választani a vörös szőnyegre. A fekete, fehér és sárga Giambattista Valli kreáció egy igazi mestermű, amit Li-n kívül kevesen tudnának így viselni. Persze a napsárga Stephane Rolland ruha sem éppen egy hétköznapi darab, nem is tudunk dönteni, melyik áll jobban a szépségnek. 

A hét cipellője

Emily Blunt színésznő nővérét eddig nem jegyeztük a legstílusosabb sztárok között, ám Felicity Blunt a héten vitte a prímet, legalábbis a cipők terén. Imádjuk az ilyen extra, kifinomult darabokat!

Forrás: AFP