Húzz szoknyát és sok-sok aranyat! Heti stílusmustra

Letizia Katalin hercegnő Nicky Hilton Nicole Richie Pamela Anderson Michelle Obama Olivia Wilde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnőt egy leheletnyit túlöltözték, a fekete-arany még mindig ütős páros, Pamela Anderson pedig sosem tanul - nagyjából ezek történtek a héten a vörös szőnyegen. A Life.hu stílusmustrája következik. 

Fekete-arany mindörökké

Eddig nem rajongtunk különösen Anna Paquin stílusáért, de a Thakoon ruha és az arany ékszerek mesterien összepasszoltak. Szexi hátkivágás, szuper frizura - kár ezt tovább ragozni. Rose Byrne egy jóval visszafogottabb kisfeketét választott, de az arany kiegészítők itt sem maradhattak el. 2 nő, két stílus, ám az összhatás mindkettőjüknél remek.

Színkavalkád Olivia módra

Aki tud, az tud, Olivia Wilde pedig nagyon tud - kevesen mernék annyira keverni a színeket és fazonokat, ahogy ő teszi. Hiába az egymástól merőben elütő színek kavalkádja, a végeredmény mégis harmonikus lesz. Taníts minket, Olivia!

Nyár van, csajok!

Biztosan nem azért választott vastag és kissé télies ruhát Nicole Kidman és Halle Berry, mert a nyári leárazásokon akarnak vadászni kisruhákra. Értetlenül állunk a hasonló színű és fazonú ruhák előtt - novemberben biztosan imádnánk mindkét darabot, ám most a gondolattól is kiráz a hideg, hogy ennyi anyagot magunkra vegyünk. Mi inkább választunk leheletvékony és trendi kisruhákat - korábban itt mutattunk is néhányat.

Elkelne egy fodrászcsere...

Pamela Anderson pixie frizurával istennő volt, nem is értjük, miért növeszti a haját - különösen ilyen módon. Nicole Richie-nek pedig - tudjuk, tudjuk, hogy divat a lila és a színes haj - fel kéne már nőnie végre. Választhatnának új fazont, például Nedves, kócos, bubi - Frizuratrendek 2014-ben című cikkünkből.

Aszimmetrikus szoknyarészek

A ceruzaszoknya mellé gyorsan felkapaszkodott az aszimmetrikus szoknya, ami szuper nyári viselet. Cheryl Cole és Melanie Brown a jó időben szívesen mutogatják virgácsaikat - miért is ne tennék?

A kislányok kedvence

5-6 évesen rajongtam a fehér-rózsaszín-babakék kombinációért. Azóta ez az imádat elhalt, de vannak, akiknél még mindig tart. Kínos vagy trendi? Döntsétek el ti!

Katalint leiskolázták?

Úgy tűnik, ha az ember lánya kékvérűhöz megy férjhez, akkor a jeles eseményekre a pasztell vagy nagyon világos kosztüm a tökéletes választás. Katalin hercegnő csinos volt, mint mindig, álomszép volt a Alexander McQueen szettje és a kalapját is imádtuk, de ki kell mondjuk: Letícia egyszerűen tündökölt a Felipe Varela tervezte kreációban.

Lófarok mindenkor - Így viseld 2014-ben!http://www.life.hu/trend/20140617-frizura-es-hajviselet-igy-hordjak-a-sztarok-a-lofarkat-kurucz-niki-a-jono-team-fodraszanak.htmlA lófarok olyan, mint a kisfekete és a vörös rúzs: klasszikus és örökké divatos. Ezt a világsztárok is így gondolják: az utóbbi időben a lófarok milliónyi verziójával rukkoltak elő a vörös szőnyegen. Tanulj tőlük te is!Trend--Hajrázz csajosan, ahogy kell! Szurkolólány-sminkek a foci-vb idejérehttp://www.life.hu/trend/20140613-futball-vilagbajnoksag-2014-szurkololany-sminkek-csajoknak.htmlUgye te is nagyon vártad már a foci-világbajnokságot? Az éljenző tömeg, a nagy pohár sör sajtos tallérral bár nem a lányok álmainak netovábbja, de ha kicsit lelkesedsz, és jó poénnak tartod a szurkolást, netán lehetőséged van élőben részt venni, akkor cikkünk neked szól. A Life.hu sminktippjei következnek a vébé idejére.TrendOrigoA hónap színe: paradicsompiroshttp://www.life.hu/trend/20140429-a-honap-szine-paradicsompiros.htmlVarázsold el magad a nyár leglendületesebb színével! Ismerd meg a paradicsompirosban rejlő erőt, és add át magad a szabadság perzselő perceinek.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.