Kisgyerekek hatalmas kutyákkal – egyszerűen tüneményes ez a fotósorozat

Forrás: Boredpanda -
kutya fotósorozat kisgyerek hatalmas cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Apróságok és óriási ebek - ilyen cuki képeket gyűjtött össze a Boredpanda nevű oldal. 

Nem titok, imádjuk a kutyás témákat. Írtunk már a négylábújával szundikáló kisfiúról, a közös fejfedőben pózoló kedvencekről és kis gazdijaikról, valamint több, az örökbefogadást segítő fotósorozatot is bemutattunk korábban, például Bán Sarolta szürreális képeit vagy az IKEA legújabb kampányát. Most ismét tündéri képsorokra bukkantunk: óriási ebek vigyázzák a kis apróságokat.

Forrás: Boredpanda

Bár első látásra lehet, hogy ijesztő a blökik mérete, de ezek a nagyra nőtt kutyák is remek játszópajtársai, őrző-védői és kedves barátai lehetnek a kicsiknek, mint kisebb kollégáik. Még több cuki fotót IDE kattintva találsz!

Úristen, de édes! Ismerd meg a világ legaranyosabb kutyusát, akinek szív alakú foltja van, IDE kattintva!

Magyar kutyapuszi Cannes-banhttp://www.life.hu/kult/20140518-mundruczo-kornel-feher-isten-cimu-filmje-is-kapott-egy-jelolest-a-cannes-i-filmfesztivalon-a.htmlMundruczó Kornél Fehér Isten című filmje is kapott egy jelölést a cannes-i filmfesztiválon. A rendező azonban nem csupán a mozi színésznőjét, Psotta Zsófiát vitte magával a filmes seregszemlére, hanem egy másik szereplőt is, egy kutyát. A különleges delegáció persze nagy feltűnésnek örvendhetett.KultOrigoA kutya, aki segít pelenkát cserélnihttp://www.life.hu/csalad/20140513-a-kutya-aki-segit-pelenkat-cserelni-gazdijanak.htmlCharlie, a beagle - Facebook-oldala szerint - a világ legokosabb kutyája. Most bebizonyítja, miért méltó erre a címre.CsaládOrigoKutya és kis gazdája ugyanabban a fejfedőbenhttp://www.life.hu/csalad/20140415-kreativ-anyuka-fotosorozata-kutyajarol-es-kisfiarol-ugyanabban-a-fejfedoben-cuki-fotok.htmlA kutyás képeket egyszerűen nem tudjuk megunni, a babafotóknak pedig már a gondolatától is elalélunk. Mi történik, ha a kettő ötvözi egymást? Cukiság a köbön!CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.