Cara kétségkívül felért a csúcsra azzal, hogy idén ő pózolhat a Vogue magazin SZEPTEMBERI címlapján. Ha esetleg nem tudnád, ez miért olyan nagy dolog, olvass tovább!

A divatvilágban a Vogue magazin A divatlap. Ám minden évben a szeptemberi szám a legfontosabb. Ez a hónap ugyanis a divatvilág januárja - ez el is hangzik a 2009-ben bemutatott The September Issue című dokumentumfilmben, ami a lap eddigi legméretesebb, 2007-es példányának előkészületeit mutatta be. Az augusztus elején megjelenő Vogue-ban ugyanis mindig minden a következő szezon trendjeiről szól majd. Ezt pedig olyan eszméletlen fotókkal tálalják, hogy az ember lánya - persze csak ha divatfüggő - még a Balaton partján napfürdőzve is azt kívánja, bárcsak jönne már az ősz.

Forrás: Vogue

A 2014 szeptemberi kiadás minden eddigi Vogue magazint túlszárnyal majd: 462 oldalas lesz, ami eddig rekord méretűnek számít. A címlaplány pedig az a Cara Delevingne, aki fénysebességgel vált szupermodellé, számtalan világmárka arcaként tündököl, és egy igazi partimacska, aki minden valamire való buliban megfordul, mellesleg pedig biszexuális. A fotókat a zseniális Mario Testino készítette a magazin számára, Cara pedig a legújabb Louis Vuitton kollekció darabjait viseli.