Óriási siker! Magyar lány a német Vogue címlapján

Forrás: vogue.de -
címlap divatbemutató Axente Vanessa Vogue siker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépséges magyar modell, Axente Vanessa került a német Vogue szeptemberi számának borítójára. Ez nem akármilyen dicsőség!

Ismét büszkék lehetünk! A Nagylengyelen született, mindössze 19 éves magyar lány, Axente Vanessa került a Vogue német kiadásának címlapjára.

Forrás: vogue.de

Nem ez az első alkalom, hogy a híres divatmagazinban pózol. A Vogue olasz számának borítójára 2012 nyarán, majd telén is felkerült. De szerepelt már a magazin japán kiadásában is. A német Vogue-ban tavaly októberben került először a címlapra.

A fiatal lány fellépett már Givenchy, Dior, Nina Ricci, Louis Vuitton, Miu Miu divatbemutatóin is. 2013-ban Calvin Kleinnel dolgozott együtt, aki a múzsájának kiáltotta ki.

Vanessa a legfrissebb összesítés szerint a 11. helyet foglalja el a világ 50 legjobb modelljeinek listáján. És még 20 éves sincs! Csak így tovább!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.