Hivatalos! Katalin és Vilmos második gyermeküket várják

bejelentés terhesség Katalin hercegnő David Cameron Vilmos herceg rosszullét Kensington-palota György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cambridge hercege és hercegnéje hivatalos közleményben tudatta a nagyvilággal, hogy Katalin ismét várandós, második gyermeküket várják - írja a BBC. Nagyon gratulálunk nekik!

Vége a találgatásoknak! Katalin ismét babát vár – erősítette meg közleményében a Clarence House. A dokumentum szerint az újdonsült kismama és a család összes tagja úszik a boldogságban. Katalin örömét kissé beárnyékolja, hogy – csakúgy, mint első várandóssága alatt – most is reggeli rosszullétek gyötrik, így a Kensington-palotában orvosi felügyelet alatt áll.

Kisfiút vagy kislányt kívánsz Katalinnak és Vilmosnak?

Kattints a képre és nézegess cuki fotókat György hercegről egyéves szülinapja alkalmából! Forrás: Dukeandduchessofcambridge.org

A brit miniszterelnök, David Cameron Twitteren gratulált a párnak. Katalinék első gyermeke, György tavaly július 22-én született.
A szép hercegnő második terhességéről már áprilisban felröppentek pletykák a brit sajtóban. Nyáron pedig már egyenesen fogadásokat is lehetett kötni a második baba nevére.

Nézd meg, milyen gyönyörű volt az első terhessége alatt Katalin:

/1306/Katal201363145828

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.