Nem olyan sovány, mint Katalin vagy Letícia, de ugyanolyan jól öltözik, mint "kolléganői". Szerepelt már a Vogue címlapján, a világ legnagyobb államfői pedig megőrülnek érte. A negyvenéves Maxima holland királyné stílusa nagyszerű, változatos, az pedig nagyon szimpatikus, hogy nőies és bájos. Meglestük, hogyan divatozott a királyné 2014-ben - lássuk, mit tanulhatunk tőle!

Nem fél a szokatlan kombinációktól

Pirosat bordóval? Kekit lilával? Elsőre talán furcsán hangzik, Maxima azonban nem egyszer bebizonyította, hogy érdemes kísérletezni a teljesen különböző színekkel is. Az eredmény izgalmas és abszolút egyedi!

Forrás: AFP, Northfoto

Igazi kalapmániás

Királyné lévén Maxima is gyakran visel kalapokat, de mindig igyekszik egyedi fazonok közül válogatni. 

Forrás: AFP

Imádja az extra fazonokat

Puffos ujj? Hatalmas fodrok? Alapesetben utálnánk, a királynén mégis remekül állnak ezek a ruhadarabok.

Forrás: Northfoto

Odavan a különleges kiegészítőkért

Méretes nyaklánc, fülbevaló, vagy a kettő együtt - Maxima nem fél halmozni a látványos kiegészítőket. Amíóta először láttuk, beleszerettünk a királyné bordó nyakékébe - ugye, milyen meseszép?

Forrás: AFP, Northfoto

Rajong az élénk színekért

Ugyan imádja a pasztellszíneket, de az élénk árnyalatokat legalább ennyire. De nem marad meg a klasszikus tűzpirosnál vagy élénkkéknél - Maxima mesésen viseli még az olyan nehezebben kombinálható színeket is, mint az élénkzöld és a narancssárga.

Forrás: AFP, Northfoto

Bátran hordja a sárgát

Kevés szőke nő veszi a bátorságot, hogy sárgát viseljen, pedig csak a megfelelő árnyalatot kell megtalálni. Nos, Maximának ez tökéletesen sikerül is - adhatna nekünk, szőkéknek stílusleckét!

Forrás: AFP, Northfoto

Tudja, hogyan kell megjelenni

Élénk színek ide, hatalmas nyakékek oda, Maxima jól tudja, melyek azok az alkalmak, amikor a letisztult elegancia válik be. 

Forrás: AFP, Northfoto
Forrás: Origo
Maxima stílusa a Fashion donor-lányok szemével

"A róla készült fotókat nézegetve azt látjuk, igen kifinomult a stílusa, még akkor is, ha előtérbe helyezi az élénk színeket. Ezeket általában szereti egy színárnyalatban, egymással párosítani. Az adottságaihoz mérten válogatja a darabokat, amelyek szupernőiesek és eleganciát, finomságot sugallnak. Titka a nagyszerű, de egyszerű ruhadarabokban rejlik. Minden az alkalomra kiválasztott ruhán elcsattint egy-egy csavart, legyen az egy rafináltan megvarrt ingujj, egy deréknál megvillanó masni, amelyektől igazán izgalmas lesz az aktuális outfit. Ugyanígy játszik a kiegészítőkkel. Imádja a kalapokat, melyeket olyan lélegzetelállítóan és stílusosan viseli, hogy azok szinte megegyeznek egy koronával."

A Fashion donor a Jónő Team tagja, a csapat hétről hétre átalakít egy szerencsés Life.hu-olvasót. Ismerd meg őket itt. A Jónő Teammel Szily Nóra is beszélgetett - az interjút ide kattintva olvashatod.