Nincs csodadiéta, nincs csodamódszer: a kétgyerekes színésznő megmondta a tutit.

Nincs mese: a karcsú, formás alakért bizony keményen meg kell dolgozni. Tudja ezt jól Kate Hudson is, aki végre leszámolt a hollywoodi kolléganői által terjesztett mítoszokkal: „Mindenki valamilyen szupertitkos dolgot vár, de ilyen egyszerűen nincs. Az egyedüli út, ha kidolgozod a beled. Edzeni kell és kész. És helyesen táplálkozni." Ennyi, nem több.

Forrás: AFP/Amy Graves

Hudson kisasszony egyébként azt is őszintén bevallotta, hogy nem viszi túlzásba a sportot, és teljesen mindegy, hogy 2 és fél óra vagy éppen csak 20 perc jut a testmozgásra, a lényeg, hogy rászánjuk magunkat. Emellett évente kétszer bevállal egy-egy tisztítókúrát, néhány hétig pedig szuperegészségesen is hajlandó étkezni, ha fontos eseményről van szó. „Egyébként minden mást megeszek. Imádok enni. Imádom a kenyeret és a tésztát" – mondta egy tavaly adott interjújában.

Eddz és formáld magad szuper gyakorlatokkal!
A Life.hu korábban ITT osztotta meg a feszes popsi titkát, a darázsderékhoz vezető úthoz pedig ITT mutatott iránymutatást. Nagy Amarilla aerobicoktatónk ITT mutatott néhány remek hasizom gyakorlatot, ITT pedig a karok formálását mutatta be.