Hosszú és fárasztó előkészületeken esnek át az angyalok, mielőtt bármelyikük is a Victoria's Secret kifutójára lépne. Megnéztük, melyikük milyen étkezési elvek alapján készült a fehérneműcég divatshowjára, amelyet kedd este rendeztek Londonban.

A helyes pofi és a vékony alak a legkevésbé sem elég egy VS angyalnak: a szigorú feltételeket felállító zsűri, amelyek szempontjairól korábban ITT írt a Life.hu, nem csupán a kisugárzást keresi a lányokban, hanem a nőiességet is. Persze a tökéletes, karcsú, tónusos test is kötelező.

Forrás: AFP/Emmanuel Dunand

Röviden: kemény edzések és a megfelelő diéta nélkül egyetlen VS-angyal sem lejthet végig a káprázatos divatshow-n. Persze, hozzátennénk, a fehérneműcég angyalai leginkább a természetnek köszönhetik roppant szerencsés génjeiket – ám mégsem mindegy, milyen ételeket vesznek magukhoz.

Álomalak, ahogy az angyalok csinálják
Míg Alessandra Ambriso a bokszra esküszik, addig az ultravékony Candice Swanepoel a balettra – a Life.hu ITT gyűjtötte össze, melyik modell hogyan hozza magát formába.

A dögös Alessandra Ambrosio két gyerek édesanyjaként nem tagadja, olykor bele-belecsipeget a kis Noah és Anja vacsorájába, ám alapvetően ő is az „cleaneating" híve: sok zöldséget, gyümölcsöt, tojást és húst eszik. Például ilyen formában:

Alessandra Ambrosio így étkezikForrás: Instagram/Alessandra Ambrisio

Candice Swanepoel, aki a balettra és a táncra esküszik, elmondása szerint alapvetően gyors anyagcserével rendelkezik, a kiegyensúlyozott táplálkozást azonban ő sem úszhatja meg. „Egy farmon nőttem fel, szóval szeretem a húst és a tejtermékeket. Nem zárok ki semmit az étrendemből, csak többet edzem."

Adam Levine szexi felesége, Behati Prinsloo még otthon tanulta az egészséges táplálkozás alapjait: „Úgy nőttem fel, hogy sok húst, salátát és burgonyát ettünk. Szeretem a gyors ételeket is, de igyekszem tartani a mértéket."

Doutzen Kroes még a Victoria's Secret show előtt is odafigyelt arra, hogy biztosítsa a kellő mennyiségű energiát magának. Semmi hóbortos dolog, csak hagyományosan – erre esküszik.

Doutzen és az ebédeForrás: Instagram/Doutzen Kroes

Lily Aldridge szerint a kulcs, hogy nagy mennyiségben együnk a „jó" ételekből: ezek szerinte nem más, mint a halak és a zöldségek. Ha ő mondja....

Az év legjobban várt divateseményéről, a Victoria's Secret show-ról készült képes beszámolónkért kattints IDE!