Mi kell ahhoz, hogy valaki a Victoria's Secret angyala lehessen? Most kiderült

Forrás: AFP/Emmanuel Dunand -
fehérnemű modell divatbemutató Victorias Secret kiválasztás munka casting feltétel edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A helyes pofi és a tökéletes alak nem elég: az évről évre egyre nagyobbat szóló divatshow vezetői elárulják, mivel és hogyan kell meggyőzniük őket a show kifutójára jelentkező modelleknek.

A Victoria's Secret decemberi bemutatóját minden évben hatalmas hájp övezi. Nem véletlenül: a fehérneműkön túl a látványos divatshow és a szemrevaló modellek teszik még emlékezetesebbé a szexi eseményt.

Forrás: AFP/Emmanuel Dunand

Azt pedig minden valamirevaló modell tudja, mekkora megtiszteltetés bekerülni a VS angyalai közé. A verseny hatalmas, a szigorú zsűri pedig mindössze 30 másodpercet ad egy-egy modellnek, hogy lenyűgözze őket – akik egyébként hónapokon át készülnek a castingra.

Méregdrága gyémántcsodák a legszebbek keblein: a világ legdrágább melltartójának történetéről ide kattintva olvashatsz.

Szigorú diéta és kőkemény edzések: a Life.hu ITT árulta el, hogyan lendülnek formába az angyalok.

Az esemény vezető stylistja, Sophia Neophitou szerint a lányoknak magával ragadóaknak és emlékezetesnek kell lenniük, a casting vezetője, John Pfeiffer szerint pedig inspirálóaknak. Nem könnyű, az biztos, az alábbi videót elnézve pedig még inkább úgy gondoljuk, nem lennénk a helyükben: a cikk írója személy szerint rosszul érezné magát, ha egy szál bikiniben és magas sarkúban kéne végiglejtenie az őt vizslató kritikus castingolók előtt.

Nassolás mellett is lehet tökéletes alakod! Bata Szilvi fitneszmodell elárulja, hogyanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20141111-bata-szilvia-fitneszmodell-edzesterve-dietaja-kedvenc-gyakorlatai.htmlA 21 éves Bata Szilvia édesszájúnak vallja magát, ennek ellenére nem esik nehezére csúcsformába lendülni, ha egy versenyszezon megkívánja. A csinos fiatal lánnyal edzésről, életmódról, alakformálásról beszélgettünk. Ez Zsír!--Megvan a titok: így készülnek a Victoria's Secret ikonikus angyalszárnyaihttp://www.life.hu/trend/20141113-igy-keszulnek-a-victorias-secret-legendassa-valt-angyalszarnyai.htmlÉvről évre az egyik legnézettebb divateseménynek számít a legendás fehérneműmárka bemutatója, amelynek nevével a gyönyörű modelleken és a látványos showelemeken túl a lányok által viselt szárnyak is összefonódnak. Trend--Barbi, Enikő és a többiek - magyar szépségek a Victoria's Secret kifutójánhttp://www.life.hu/trend/20141104-magyar-modellek-a-victorias-secret-fehernemuceg-kifutojan-mihalik-eniko-palvin-barbi.htmlHétfő este jelentette be Instagram-oldalán Mihalik Enikő, hogy idén ismét ott lesz az év egyik legnagyobb show-ján, a decemberi Victoria's Secret-bemutatón. Nem ez az első alkalom, hogy a békéscsabai szépség ott van a legnagyobb sztárok között, és nem is ő az egyetlen magyar, akinek ez sikerült. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.