Borbély Richárd szülei elváltak, de a karácsonyt együtt ünneplik

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
karácsony X-Faktor válás szilveszter X-Faktor 2014 Borbély Richárd család RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei X-Faktor énekesének az év egyik legfontosabb napja a Szenteste, mert ilyenkor tud a családjával meghitt szeretetben együtt ünnepelni.

Ricsi családja nagyon összetartó, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy hiába váltak el az énekes szülei, a Szentestét együtt töltik.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Édesanyám kitalálta – ami a szüleim válása óta sem változott meg – hogy 23-án feldíszítjük a fát, aztán 24-e egész nap a pihenésről és a finom falatokról szól. A menü ezen a napon gesztenyés pulyka, tojáslikőr és whiskey. Mióta a szüleim elváltak, azóta plusz két fővel bővült a család, mert édesapám és édesanyám párja is velünk ünnepel. A karácsony nálunk fontos ünnep, szeretem, hogy ilyenkor tudunk egymásra figyelni, hiszen az év többi napján szanaszét vagyunk és mindenki a maga dolgát csinálja" – mesélte Ricsi, aki a szilvesztert mindig munkával tölti.

„A szilveszter az elmúlt négy évben munkával telt. Külföldi fellépéseken voltunk, így a munkatársaimmal bulizunk a fellépés után. Nem rajongok a szilveszterért, inkább szórakoztatok, mint szórakozzam ezen a napon" – mosolygott Ricsi, aki anno szakítása miatt jelentkezett a 2014-es X-Faktorba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.