Tinédzserkori melleit kéri a Jézuskától a szexi Jaime King

karácsony tinédzser Jaime King mellméret ajándék mikulás kérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell-színésznő képmegosztó oldalán írt egy szívhez szóló levelet a Jézuskának, amelyhez egy fiatalkori képet is mellékelt kebleiről.

Egy friss kutatás szerinta legtöbb magyar vagy elektronikus kütyüket, vagy ruhákat szeretne látni a karácsonyfa alatt, addig Jaime King valami egészen másra áhítozik - erre:

Forrás: Instagram/Jaime King

A Pearl Harbor színésznője Instagramján mellékelte a fentebb is látható tinédzserkori fotót magáról, amelyhez a következő sorokat írta:

„Kedves Jézuska! Visszakaphatnám a tinikori mellméreteimet? Jó kislány voltam. Van egy kisbabám, akinek jó anyja vagyok. Keményen dolgozok és igazán kedves voltam idén. Szeretlek, szia!"

Ha ez megnyugtat, kedves Jaime, a világ egyik legszexisebb nője sem elégedett kebleivel - pedig Kate Uptonnak igazán nem lehet oka a panaszra. Ráadásul, ha hihetünk egy régebbi online kutatásnak, a férfiak nagyobb része a természetes keblekre bukik - ami nem feltétlenül jelent egyet a nagy cicikkel. Az erről szóló pasivéleményeket ITT gyűjtöttük össze korábban, de csak mi, nők tudjuk igazán, milyen egy valódi mell formája: erről ide kattintva olvashatsz bővebben.

Túl fiatal a modellkedéshez? Támadások kereszttüzében a gyönyörű 9 éves kislányhttp://www.life.hu/trend/20141128-kristina-pimenova-9-eves-orosz-szupermodellt-sokan-tamadjak-a-kora-miatt.htmlKristina Pimenova az egyik legfiatalabb szupermodell a világon. Mindössze 9 éves. Nem csoda, hogy megosztja a közönség véleményét, de azt mondják róla, hogy ő a világ leggyönyörűbb lánya.TrendOrigoHa unod a tucatholmikat – Inspiráló karácsonyi vásárok a divat és a dizájn jegyébenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20141209-karacsonyi-vasarok-a-divat-es-a-dizajn-jegyeben-paloma-design-terminal.htmlA gyönyörű karácsonyi piacoknak köszönhetően Budapest hangulata ilyenkor a legmeghittebb, legromantikusabb. Ha a tökéletes ajándékok után kutatsz, de ezúttal szeretnél kimaradni a bevásárlóközpontokban csúcsosodó shopping-őrületből, célozd meg azokat a karácsonyi vásárokat, ahol kényelmesen beszerezheted az igazán egyedi fa alá valót!Utazás--Táncoló melleivel kíván boldog karácsonyt Sara Xhttp://www.life.hu/news/20141209-sara-x-modell-a-jingle-bellsre-tancoltatja-melleit-igy-kivan-boldog-karacsonyt.htmlSara X melltáncoltatós modell most a Jingle Bells zenéjére készített koreográfiát. Kihagyhatatlan lett ez a produkció is!NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.