A modell-színésznő képmegosztó oldalán írt egy szívhez szóló levelet a Jézuskának, amelyhez egy fiatalkori képet is mellékelt kebleiről.

Egy friss kutatás szerinta legtöbb magyar vagy elektronikus kütyüket, vagy ruhákat szeretne látni a karácsonyfa alatt, addig Jaime King valami egészen másra áhítozik - erre:

Forrás: Instagram/Jaime King

A Pearl Harbor színésznője Instagramján mellékelte a fentebb is látható tinédzserkori fotót magáról, amelyhez a következő sorokat írta:

„Kedves Jézuska! Visszakaphatnám a tinikori mellméreteimet? Jó kislány voltam. Van egy kisbabám, akinek jó anyja vagyok. Keményen dolgozok és igazán kedves voltam idén. Szeretlek, szia!"

Ha ez megnyugtat, kedves Jaime, a világ egyik legszexisebb nője sem elégedett kebleivel - pedig Kate Uptonnak igazán nem lehet oka a panaszra. Ráadásul, ha hihetünk egy régebbi online kutatásnak, a férfiak nagyobb része a természetes keblekre bukik - ami nem feltétlenül jelent egyet a nagy cicikkel. Az erről szóló pasivéleményeket ITT gyűjtöttük össze korábban, de csak mi, nők tudjuk igazán, milyen egy valódi mell formája: erről ide kattintva olvashatsz bővebben.