A rózsaszín volt a hét legnépszerűbbje: több világsztár is ilyen kreációban vonult, néhányan pedig a sminkjükbe építették bele ezt a színt. Az utóbbi napok legkacérabb ruháját Rihanna viselte, Katalin hercegnő pedig megmutatta, hogy ő is tudja variálni a feltűnő kiegészítőket. Íme, a Life.hu heti stílusmustrája. 

Stílusváltás - igen vagy nem?

Az általában visszafogott Emily Blunt Dolce & Gabbana ruhája és ütős rúzsa elsőre talán soknak tűnik, mégis remekül áll neki ez a stílus! De a héten azt is megmutatta, hogy tud finomabb kreációt is választani: a Zuhair Murad darabot imádtuk, az egyetlen kifogásunk mindössze a kiengedett haj. 

Alyssa Milanónak azonban már nem sikerült elvarázsolnia bennünket, sőt, a színésznő választásai tökéletes példák arra, hogy egy rossz ruha egészen eltorzíthatja a testünket. A zöld kreációban a sztár olyan, mint egy kötözött sonka, a buggyos ujjakat pedig képtelenek vagyunk megérteni. De Alyssának sikerült megtalálni a legelőnytelenebb szoknyahosszt is: a 157 centis színésznőt a piros ruha fazonja annyira összenyomja, amennyire csak lehet. És vajon hogyan és miért került rá a fehér cipő?

Borulj rózsaszínbe!

Az ember azt hinné, hogy csak a sápadt bőrön áll jól a mályvaszín. Rihanna egy Zac Posen darabban bűvölt el bennünket, és ugyan a melleit némileg sajnáltuk, meg kell hagyni, hogy a nyakék és a rúzs is mesteri stílusérzékre utalnak. Salma Hayek a pinkre voksolt: kimondva merészen hangzik ezt a színt állatmintával párosítani, a színésznőhöz azonban nagyon passzolt ez az igencsak feltűnő kreáció.

Akik imádják a hálót

Kim Kardashian ismét újítani akart, kár, hogy a közönséges necc anyag és a nagykabát minket denevérasszonyra emlékeztet. Ha már áttetsző anyag, akkor Nikki Reed egyszerű, mégis szexi kisfeketéjére szavazunk. 

A smink varázsereje

Cameron Diaznak remekül áll az érett málnaszín, és örülünk is, hogy a színésznő elkezdett kísérletezni a színes rúzsokkal. Reese Witherspoon sminkjét a 60-as évek inspirálta: csodásan áll neki a szemkontúr és a ruhájával megegyező színű babarózsaszín rúzs. 

De egy smink képes az egész megjelenést tönkretenni: Ellen Pompeónak sikerült éveket öregednie a kontúrceruzának köszönhetően, de ez még eltörpült Adrienne Bailon megaszempillái és láthatatlan ajkai mellett...

Katalin a kiegészítőkre esküszik

Vilmos herceg és felesége a héten az Egyesült Államokban jártak, Katalin pedig kitett magáért, mint mindig. Az egyszerű fekete garbót egy feltűnő aranylánccal dobta fel, amikor pedig elegánsan kellett megjelenni, maradt a látványos drágakő fülbevalónál. A zöld és az éjkék remekül mutattak együtt!