Így lehet olyan az arcod, mint Angelina Jolie-é

Forrás: Facebook/Kandee Johnson -
átalakítás sminkmester videó Jégvarázs Los Angeles Angelina Jolie smink karakter kozmetikum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint festőnek a vászon: így alakítja át magát bármelyik karakterré vagy sztárrá a Los Angeles-i sminkmester, Kandee Johnson.

Néhány ecsetvonás, és máris Angelina Jolie-ként vagy épp a Jégvarázs mesefilm Elzájaként mosolyog a kamerába Kandee Johnson.

Forrás: Facebook/Kandee Johnson

A négygyerekes anyuka, aki hihetetlen átalakulásainak hála hatalmas népszerűségnek örvend Instagramon, néhány kozmetikum felhasználásával bármelyik híres színésznő, rajzfilmsztár, énekesnő és filmkarakter bőrébe bele tud bújni.

Oktatófilmjeit a legnagyobb videomegosztó oldalon teszi közzé – alább mutatunk egyet, amellyel Angelina Jolie-vá sminkelte magát:

Így lesz Kim Kardashian egy férfiból

Minden nő tudja, mekkora jelentőséggel bír egy-egy jól sikerült smink. Aki eddig alábecsülte az arcfestést, vessen egy pillantást a filippínó sminkmester hihetetlen átalakulásaira ide kattintva.
Ördög Nóri bevállalta: smink nélkül jelentkezik be a Rising Starbanhttp://www.life.hu/bulvar/20141212-ordog-nora-smink-nelkul-lep-szinpadra-vasarnap-a-rising-starban-es-majkaval-nagy-bejelentesre.htmlÖrdög Nóra vállalta, hogy smink nélkül áll kamera elé a Rising Starban. Majka szerint azonban Nóri így is szép....TV + Bulvár--Így fest Miley Cyrus smink nélkül - csak erős idegzetűeknek!http://www.life.hu/news/20141211-miley-cyrus-egy-erkelyen-dohanyzas-kozben-mutatta-meg-magat-smink-nelkul.htmlEgy Miamiban lévő hotelben kapták lencsevégre az egykori Hannah Montanát, smink nélkül... Nem mindennapi látvány. News--Egyperces videó: Így változott a smink és a haj száz év alatthttp://www.life.hu/trend/20141202-100-ev-smink-haj-es-frizurai-egyperces-videoban.htmlSminktrendek jönnek, frizuradivatok mennek, de azt azért nagyjából minden nő tudja, mi az a Marcell-hullám, vagy milyen a kreppelt frizura, pedig jó néhány évtized telt el aközött, mikor voltak divatosak. Egy sminkesből, fodrászból, modellből és operatőrből álló csapat arra vállalkozott, hogy egyperces videóban mutatja be az elmúlt száz év vezető trendjeit. Zseniális!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.