Végre megmutatta a monacói ikreket Charlene és Albert herceg

Forrás: MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo -
ikrek Charlene monacói hercegnő Albert herceg Monaco
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
December 10-én születtek meg Charlene hercegnő és Albert herceg ikrei, most pedig végre meg is csodálhatjuk őket. A hercegi pár megmutatta a majdnem egyhónapos kicsiket.

Ezernyi rajongó és turista előtt első alkalommal mutatta be szerdán alig egyhónapos ikreit II. Albert monacói herceg és felesége, Charlene hercegnő. A Grimaldi-dinasztia palotája előtti téren összegyűlt tömeg vörös-fehér zászlókkal fogadta a december 10-én született Gabriella Thérese Marie-t és két perccel fiatalabb öccsét, Jacques Honoré Rainier-t. A szabályok szerint bár Jaques a fiatalabb, ő a Monacói Hercegség trónörököse.

Forrás: MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo

Igazán édesek, az biztos!

Január 7-e munkaszüneti nap Monacóban. A 37 ezer lakosú városállam népe beírhatta jókívánságait a gratulációk könyvébe. Az uralkodóház azt kérte az emberektől, hogy ajándékok helyett adományokat tegyenek, amelyeket majd jótékony célra fordítanak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.