A sztárpár lett a francia Balmain márka legújabb kollekciójának arca. A divatcég kreatív igazgatója elmagyarázta, miért a Kardashian-West párost választotta.

Kim Kardashian ismét felrobbantotta az internetet. A valóságshow-sztár azonban ezúttal nem meztelenkedésével hívta fel magára a figyelmet, hanem épp ellenkezőleg: felöltözött! Méghozzá nem is akárhogy, nem akármibe és nem akárkivel.

Forrás: Balmain/Facebook

Az egygyerekes anyuka a Balmain 2015-ös tavaszi-nyári kollekciójának arca lett férjurával, Kanye Westtel egyetemben. A sztárpár imádja a francia luxusmárját, a cég kreatív igazgatója pedig őket: Olivier Rousteing azonban nemcsak ezért választotta a Kardashian-West párost kampánya arcaként.

Forrás: Balmain/Facebook

Kim és Kanye stílusikonok és barátok. Ők együttesen képviselik a szerelmet, a szépséget és a sokszínűséget. Ők az új modernség. Ez több, mint egy kampány: valami mást is kifejez a ruhákon túl. Ez a barátság és a szerelem ünneplése" – magyarázta Rousteing. A Balmain kampánya tehát tulajdonképpen Kim Kardashian és Kanye West szerelmi története, amely végül egy csókban fog beteljesedni. Ígéretes!