Négy érdekesség a hajviseletről, ami rád is igaz lehet

Forrás: Thinkstock -
hajviselet frizura ártatlanság copf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajviseleteddel nem mindig azt árulod el a környezetednek, milyen a személyiséged, sokkal inkább azt üzened, hogy milyen szerepben szeretnél tündökölni, és milyen bánásmódra vágysz leginkább.

1. Az összefogott, copfba kötött haj összeszedettséget, rendezettséget sugall, ezért jó benyomást kelthetsz fontos megbeszéléseken, vizsgákon.

2. Elég egy pillantást vetni a másik hajára, és máris megtudod, mennyi időt fordít frizujára ápolására. Aki szemmel láthatóan hosszú ideig bíbelődik a hajával, a külsőségekre túl nagy gondot fordító, öntelt ember benyomását keltheti.

Forrás: Thinkstock

3. A gyerekek között sok a szőke, világosbarna hajú, ezért ezeket az árnyalatokat gyakran párosítjuk a gyermeki bájjal, a gondoskodás igényével. Később a haj színe magától is sötétebbé válhat, egyfajta érési folyamatot tükrözve.

4. A haj csavargatása azt jelzi, hogy az illető nincs épp a helyzet magaslatán, és ily módon próbál egy kis erőt meríteni saját magából.

Szőke vagy? Vagy barna? Most megtudhatod, mit árul el rólad a hajszíned másoknakhttp://www.life.hu/trend/20141228-mit-arul-el-a-szoke-barna-voros-vagy-fekete-hajszin-a-szemelyisegrol.htmlDögös vörös, szőke ciklon vagy fekete démon? Ezeket a jól berögzött sztereotípiákat mindannyian ismerjük, kérdés, hogy van-e valóságalapjuk. Még mielőtt befestetnéd a hajad, tudd meg, mit üzensz a hajszíneddel a világnak.TrendOrigoDrasztikus vágás, merész színválasztás - így változtatták a sztárok a hajukat 2014-benhttp://www.life.hu/trend/20141214-drasztikus-vagas-meresz-szinvalasztas-igy-valtoztattak-a-sztarok-a-hajukat-2014-ben.htmlIdőről időre érdemes megújulni, ennek pedig a legjobb módja egy vadiúj frizura. Lássuk, hogy a film- és popcsillagoknak hogyan sikerült a nagy átváltozás 2014-ben!TrendAFPKatalin barnában, a királynő lilában karácsonyozotthttp://www.life.hu/trend/20141225-igy-karacsonyozott-katalin-hercegno-es-erzsebet-kiralyne.htmlNem múlhat el karácsony Katalin hercegnő nélkül - lássuk, hogyan ünnepeltek a kékvérűek!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.