Az év elején te is a megújulást fontolgatod? Segítünk a frizuraválasztásban. Bemutatjuk neked azokat a hajviseleteket, amelyekért a férfiak egytől egyik odavannak!

A valódi bombázó

A haj természetesen lágy esésétől garantáltan beindulnak a pasik.

Forrás: Thinkstock
Így készítsd el!

Vigyél fel egy kevés hajegyenesítőt a még nedves hajadra. Szárításhoz használj közepes méretű körkefét. Tűzd fel a felső tincseket egy csattal, és szárítsd egyenesre az alsó fürtöket. Húzd át hajvasalóval a hajad, végül vedd ki a csatot a már megszáradt felső tincsekből, melyek enyhe hullámmal omlanak majd szögegyenes fürtjeidre. Ne feledd, a pasik imádják a természetességet, és ebben a frizurában épp az a jó, hogy természetes hatást kelt! Végül használj némi hajfényt, hogy még szebb és jobb legyen a frizura esése.

Csak egyenesen!

A pasik ösztönösen odavannak az egészséges és tiszta hajért. A férfiak számára a tökéletes frizura azt jelzi, hogy a nő testileg és lelkileg is egészséges, így tökéletes társ lesz majd.

Így készítsd el

Használj szilikon alapú hajkiegyenesítőt a szárítás előtt. Szárítsd meg a hajadat, majd tűzd fel a felső részét, alulról felfelé haladva engedj ki a hajadból néhány tincset és vasald át. Válassz kerámialapos hajvasalót, ha nem szeretnéd, hogy hajvégeid töredezettek legyenek. Ha kész vagy, fújj egy kevés fénysprayt a hajadra.

Rövidre vágva

Nem kell ahhoz nagy lobonc, hogy meghódítsuk a kiszemelt pasi szívét. Az elmúlt években számos világsztár mondott igent a rövid hajra, köztük Jennifer Lawrence és Pamela Anderson is - akik végre megmutatták, hogy a nőiesség nem a haj hosszán múlik.

Jennifer LawrenceForrás: AFP/Jason Merritt
Így készítsd el

Először is egy jó fodrászon és a hajad tartásán is múlik, hogy ilyen legyen a frizurád. Szárítás után húzd ki egyenesre a tincseket, és végül némi vax segítségével bolondítsd meg őket, hogy szexisek legyenek.

Kontyot a rosszkislányoknak!

A tupír és a puffos haj mindig eleganciát kölcsönöz a hajkreációnak, másik nagy előnye pedig az, hogy szabadon hagyja a nyakat, a vállakat és a hátat - amiért odáig vannak a pasik.

Így készítsd el

Szárítsd meg a hajad, majd a homlokhoz közeli felső tincseket fogd mini lófarokba. Csavarj egyet rajtuk, hogy kicsit megemelkedjenek, majd rögzítsd hullámcsatokkal. Tűzd kontyba a megmaradt tincseket, és rögzítsd hajrögzítő spray segítségével. Nem baj, ha néhány szál kikandikál majd - épp ettől lesz természetes és szexi!

Egyszerűen szexi

Az arcba hulló tincsek egyszerűségről is árulkodnak. A pasik ki nem állhatják, ha a frizura túl művies, hiszen akkor nem mernek hozzád érni. Így viszont azt sugallod, hogy laza vagy és magabiztos!

Forrás: Thinkstock
Így készítsd el

Készíts egy laza lófarkat, és az egyik oldalon hagyj szabadon néhány fürtöcskét. Csavard meg a lófarkat, és tűzd le hullámcsatokkal, hogy fedetlen maradjon a nyak. A kimaradt fürtöket kis körkefével szárítsd lazán hullámosra, majd rögzítsd a szexi frizurát némi hajlakkal.

Egyszerűen tökéletes - féloldalas lófarok

Az aszimetrikus fazon remekül eltünteti a tökéletlenségeket, és elkészítése is roppant egyszerű.

Így készítsd el

Szárítsd meg a hajad egy nagy körkefe segítségével, majd fésüld a haj nagyobb részét az egyik oldalra. Hagyd, hogy az elöl lévő tincsek lazák legyenek, hátul pedig tűzd meg egy laza, lenti lófarokban. Ez a hajviselet igazán szexi, és ha még egy kis tupírral is feldobod az alsó részeken, garantáltan hódítasz majd!