Új év, új élet - ezt vallja a filmcsillag is, aki nemrég megosztotta rajongóival, ő hogyan kezd neki a méregtelenítésnek. Irigyeljük a kitartásáért...

A színésznő köztudottan egészségmániás, így nem csoda, ha a méregtelenítésről is megvan a véleménye. És hogy mit lehet enni Gwyneth szerint a méregtelenítés alatt? Szerinte le kell mondaniaz alkoholról, koffeinről, hozzáadott cukorról, a glutént tartalmazó termékekről, a tejtermékekről, a szójáról, a kukoricából készült ételekről és a krumpliról. Jól hangzik, nem igaz? 

Forrás: Instagram/Gwyneth Paltrow

A színésznő továbbá esküszik még a reggeli meleg vízre és a napi több liter folyadék elfogyasztására, és szerinte nem árt, ha a méregtelenítés alatt ellátogatunk néhányszor egy Spa-ba szépülni, felfrissülni, szaunázni. Ezek mellett a beöntés is nélkülözhetetlen - így lesz tökéletes a kúra!

Gwyneth egyébként nem mond butaságot, hiszen a tippjei szinte mind jók, ő azonban olyanoknak ad ötleteket, akiknek egyéb dolguk sincs magukon kívül. Mert valljuk be, kinek lenne a fentiekre mind-mind energiája, ideje és anyagi háttere napi 8 óra munka és két gyerek mellett?

Méregtelenítés - igen vagy nem?

Nemrég szakértő segítségével jártunk utána, vajon jót tesz -e a szervezetnek a méregtelenítés. Ha kíváncsi vagy a dietetikus véleményére, ITT elolvashatod!