méregtelenítés diéta Gwyneth Paltrow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új év, új élet - ezt vallja a filmcsillag is, aki nemrég megosztotta rajongóival, ő hogyan kezd neki a méregtelenítésnek. Irigyeljük a kitartásáért...

A színésznő köztudottan egészségmániás, így nem csoda, ha a méregtelenítésről is megvan a véleménye. És hogy mit lehet enni Gwyneth szerint a méregtelenítés alatt? Szerinte le kell mondaniaz alkoholról, koffeinről, hozzáadott cukorról, a glutént tartalmazó termékekről, a tejtermékekről, a szójáról, a kukoricából készült ételekről és a krumpliról. Jól hangzik, nem igaz?

Forrás: Instagram/Gwyneth Paltrow

A színésznő továbbá esküszik még a reggeli meleg vízre és a napi több liter folyadék elfogyasztására, és szerinte nem árt, ha a méregtelenítés alatt ellátogatunk néhányszor egy Spa-ba szépülni, felfrissülni, szaunázni. Ezek mellett a beöntés is nélkülözhetetlen - így lesz tökéletes a kúra!

Gwyneth egyébként nem mond butaságot, hiszen a tippjei szinte mind jók, ő azonban olyanoknak ad ötleteket, akiknek egyéb dolguk sincs magukon kívül. Mert valljuk be, kinek lenne a fentiekre mind-mind energiája, ideje és anyagi háttere napi 8 óra munka és két gyerek mellett?

Méregtelenítés - igen vagy nem?

Nemrég szakértő segítségével jártunk utána, vajon jót tesz -e a szervezetnek a méregtelenítés. Ha kíváncsi vagy a dietetikus véleményére, ITT elolvashatod!

Horváth Éva őszi méregtelenítésbe kezdetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20141020-horvath-eva-musorvezeto-modell-oszi-meregtelenitesbe-kezdett.htmlA szépséges modell, műsorvezető ősszel sem tétlenkedik: elhatározta, hogy sporttal és egy kis odafigyeléssel felturbózza a szervezetét a hideg idő beállta előtt.Ez Zsír!--5 gyógytea, amit ne hagyj ki a méregtelenítésbőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140309-meregtelenites-tavasszal-gyogyteak-meregtelenites-alatt.htmlGyógyteákat nem csak hétköznap érdemes fogyasztanod: a méregtelenítésre is jótékonyan hatnak. Számtalan tea létezik, ami segíti és fokozza a szervezet tisztulását - mi kiválasztottuk az öt kedvencünket, amiket bátran beiktathatsz a kúrádba. A maximális hatékonyság érdekében lehetőleg ízesítés nélkül fogyaszd őket!Ez Zsír!OrigoMéregtelenítő csodavíz a lapos hasérthttp://www.life.hu/ez-zsir/20130916-fogyokura-es-egeszseges-eletmod-detox-viz-bemutatasa-a-greta-konyhaja.htmlKorábban már mutattunk olyan otthoni gyakorlatokat, melyek rendszeres végzése garantálja a lapos hasat. Ha még az étkezéseddel is rá akarsz gyúrni a tökéletes kockahasra, akkor próbáld ki a következő finomságot.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.