Jennifer Lopez szexi testével reklámozzák az egészséges életmódot

Forrás: Youtube -
videó wellness fitt bikini egészséges életmód reklám Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A popdíva kétségkívül az egyik legjobb választás a BodyLab legújabb reklámvideójához, amelyben természetesen gyönyörű, mint mindig.

Ha csak egyvalakit kéne mondani az egészséges és fitt élet hirdetéséhez, bizony mi is rögtön Jennifer Lopezre gondolnánk.

Forrás: Youtube

Így hát nem is választhatott volna jobb arcot a BodyLab nevű egészséggel és wellnesszel foglalkozó márka: a 45 éves popdíva lapos hasát, formás lábait és szálkás karjait a mai huszonévesek is megirigyelhetik. A videóért kattints ide.

Legyen olyan az alakod, mint Jennifer Lopezé!

A Life.hu korábban ITT mutatott néhány rendkívül hatékony gyakorlatot, amelyeket akár otthon is tudsz végezni. A lapos, kockás has titkát korábban ITT osztottuk meg veletek, ha pedig feszesebb popsit szeretnél magadnak, akkor ezeket a gyakorlatokat ajánljuk neked. Ne hanyagold el a lábakat sem - az edzéstervért kattints ide.

Persze, azért biztos volt némi technikai rásegítés a fenti videóban látható alakra, de mi tudjuk, hogy JLo valójában is mennyire tökéletes látvány bikiniben – a bizonyítékot itt találod.

Hová tűntek a szexi szettek a People's Choice Awards díjátadó gáláján?http://www.life.hu/trend/20150108-a-2015-os-peoples-choice-awards-dijatado-gala-legemlekezetesebb-ruhai.htmlBár celebfelhozatalból fel sem ér egy Oscar-díjátadóval a People magazin éves olvasói díjainak átadása, a nagy mellélövések és az abszolút beletalálások terén azonban még mindig van miből csemegézni a People's Choice Awards gáláján, már ami a divatot illeti.Trend--Molnár Andi még Jennifer Lopeznél is jobb nőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20141226-szavazas-molnar-andrea-tancosno-a-legjobb-testu-sztar-2014-ben.htmlÖsszegyűjtöttük egy cikkben, mely ismert nők inspiráltak bennünket 2014-ben arra, hogy a tespedés helyett összekapjuk magunkat és mozogjunk. A cikk végén megkérdeztük a Life.hu olvasóit is, a felhozatalból melyik híresség teste a legjobb. Szívesen mondanánk, hogy meglepődtünk az eredményen, de nem tesszük.Ez Zsír!--Jennifer Lopez dekoltázsa mentette meg a People magazin díjátadójáthttp://www.life.hu/trend/20141219-a-people-magazin-2014-es-dijatado-galajan-ott-volt-jennifer-lopez-kate-upton-pharell-williams.htmlSemmi kirívó, semmi botrányos: Jennifer Lopez mindenki helyett kipakolta, amit ki lehetett, Kate Hudson kísérőjével villogott, Karlie Kloss és Kate Upton pedig mintha összebeszéltek volna. Lezajlott a People magazin 2014-es díjátadó gálája.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.