Egy amerikai egészségügyi tanácsadónő nemrég megjelent könyvében buzdít a vizelet bizarr felhasználási módjairól.

Ha eddig azt gondoltad, nincs új a nap alatt szépségápolás terén, akkor hatalmasat tévedtél. Az EliteDaily újságíróhölgyének figyelmét egy újonnan megjelent könyv kapcsán keltette fel a pisi, mint szépség- és egészségmegőrző csodaszer. Bizarr? Persze, hogy az.

Forrás: Thinkstock

Ennek ellenére nem először fedezik fel maguknak a fiatalságukat megőrizni kívánó nők. Állítólag már az ókori rómaiak is használták fogaik fehérítésére, a hindu kultúrában gyógyszer volt, a 18. századi Franciaországban pedig fürdőt készítettek belőle.

Martha Christy, a Your Own Perfect Medicine könyv szerzője, aki egészségügyi tanácsadóként definiálja magát, pedig most, a 21. században arra buzdítja olvasóit, minden reggel egy pohár friss vizelettel indítsuk a napot, mert rengeteg ásványi anyaghoz és vitaminhoz juttatja a szervezetet.

Christy szerint a pattanásos bőrre is kiváló gyógyír lehet, mivel a benne található anyagok tulajdonképpen kivégzik az aknékat okozó baktériumokat. Hát, lehet így van, a tűréshatárunkat figyelembe véve mi mégis maradnánk a jól bevált arctisztító módszereinknél.

Íme, a legbrutálisabb szépségtrükkök
Mi, nők hajlamosak vagyunk mindent kipróbálni szépségünk érdekében. A Life.hu ITT gyűjtött össze néhány bizarr, kevésbé ismert eljárást.