Indítsd vizelettel a napod - ez lenne az új trend?

Forrás: Thinkstock -
bizarr egészségmegőrzés szépségápolás vizelet könyv pisilés életmód pattanás csodaszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy amerikai egészségügyi tanácsadónő nemrég megjelent könyvében buzdít a vizelet bizarr felhasználási módjairól.

Ha eddig azt gondoltad, nincs új a nap alatt szépségápolás terén, akkor hatalmasat tévedtél. Az EliteDaily újságíróhölgyének figyelmét egy újonnan megjelent könyv kapcsán keltette fel a pisi, mint szépség- és egészségmegőrző csodaszer. Bizarr? Persze, hogy az.

Forrás: Thinkstock

Ennek ellenére nem először fedezik fel maguknak a fiatalságukat megőrizni kívánó nők. Állítólag már az ókori rómaiak is használták fogaik fehérítésére, a hindu kultúrában gyógyszer volt, a 18. századi Franciaországban pedig fürdőt készítettek belőle.

Martha Christy, a Your Own Perfect Medicine könyv szerzője, aki egészségügyi tanácsadóként definiálja magát, pedig most, a 21. században arra buzdítja olvasóit, minden reggel egy pohár friss vizelettel indítsuk a napot, mert rengeteg ásványi anyaghoz és vitaminhoz juttatja a szervezetet.

Christy szerint a pattanásos bőrre is kiváló gyógyír lehet, mivel a benne található anyagok tulajdonképpen kivégzik az aknékat okozó baktériumokat. Hát, lehet így van, a tűréshatárunkat figyelembe véve mi mégis maradnánk a jól bevált arctisztító módszereinknél.

Íme, a legbrutálisabb szépségtrükkök

Mi, nők hajlamosak vagyunk mindent kipróbálni szépségünk érdekében. A Life.hu ITT gyűjtött össze néhány bizarr, kevésbé ismert eljárást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.