A sztárpár egyik közeli ismerőse kotyogta ki az örömhírt: a színésznőnek és énekes férjének hamarosan kislánya fog születni.

Egy hónapja erősítették meg a hírt, miszerint tényleg babát vár Jessica Biel és Justin Timberlake - most pedig már a nemét is lehet tudni a csöppségnek. A 32 éves színésznő egyik közeli forrása a Life & Style magazinnak mondta el, miszerint férjével kislányt várnak. Természetesen mindketten nagyon boldogok és izgatottak, egy közeli barátjuk szerint már kész tervük van arra, hogyan rendezik be a csöppség szobáját.

Forrás: AFP/Christopher Polk

„A dzsungel-témánál maradtak. Nem szeretnének semmi sallangot vagy túl kislányosat. Már meg is van a művész, aki olyan vadállatokat fog festeni a falra, mint az elefánt, a zebra és a majom" – árulta el a sztárpár forrása, aki szerint már Justin egy saját, külön bejáratú dobfelszereléssel és gitárral szeretné kezdetét venni lánya zenei nevelését.

Persze a készülődés örömei mellett egy kicsit idegesek is, aggodalmaikat pedig nem más próbálja eloszlatni, mint a nemrég szülővé avanzsálódott Mila Kunis-Ashton Kutcher páros: a hírek szerint Mila maga invitálta át a sztárpárt hozzájuk, hogy egy kicsit együtt lehessenek és játszhassanak a pár hónapos Wyattel.