Katalin nemcsak a ruhaválasztás terén tudatos, de a sminkelésben is otthon van. Az esküvője előtt is sminkmester tanította meg arra, hogyan hangsúlyozza, amit kell, így a nagy napra állítólag nem is fogadott szakembert. Larion Oscar sminkmestert kérdeztük, mi az, amit érdemes ellesnünk Katalintól, és mi az, amit ő esetleg másképp csinálna. 

Katalin tudja, mi áll jól neki

A hercegnő arcának karaktere tökéletes összhangban van a sminkjével, érdemes ellesni tőle jó pár dolgot. Szemet gyönyörködtetőek a ruhái, amikhez tökéletes ráérzéssel választ kiegészítőket. Igazán stílusos, tiszteletet parancsoló ez az elegancia. Tisztában van arcának részleteivel, általában a sminkje is tökéletes.

Forrás: AFP

Csak semmi flanc, extra szín és árnyalat

Ez a makulátlan smink a következőkből áll: alapozóval egységesíti bőre színét, amit púderrel fixál, a szemeit általában fekete szemceruzával kontúrozza körbe, néha használ egy középbarna szemhéjpúdert is. Az arcpírt általában az arc közepére helyezi, és egy természetes árnyalatú ajakrúzzsal fejezi be fenséges megjelenését.

Katalin nemcsak sminkelni, de grimaszolni is nagyon tud - íme a bizonyíték:

/1501/Katal201518224246

Tippjeim Katalinnak

Szerintem még előnyösebb lenne, ha highlighterrel elkendőzné a szem alatti területet, kiemelhetné az arccsontját, ezáltal az arc ragyogóbb, természetes fénnyel telített lenne. Katalin szemöldöke természetes vastagságú, szépen szedett, de a külső ívét picit megnyújtanám. A szemét alul semmiféleképp nem húznám ki: bár Katalin így szokta, ez a határozott vonal keményíti a vonásait, és még feltűnőbb a szem alatti területe.

Forrás: AFP

Lágy, krémes szemhéjkrémmel helyettesíteném a szemfestését, mindenképpen használnék bézs színt, a kemény feketét pedig mélybarnára cserélném. Szempilláit ívelném és dúsító szempillaspirállal öltöztetném fel. Az arcpirosítót óvatosabban használnám, nekem néha különböző alkalmi megjelenéseinél túl sok - inkább lecserélném krémpirosítókra. Sokkal lágyabb hatásúak ugyanis a krémpirosítók, mint por állagú társai. Ajkának természetességéhez jól illenek a mályvás árnyalatok, de egy-két élénkebb színtől, mint például a korall, a lazac vagy akár a piros még izgalmasabb lehetne a megjelenése.

Forrás: AFP