Átalakít a Jónő Team: Szép lányból sugárzóan gyönyörű lett Magdi!

Fotó: Molnár Gábor -
Takács Nóra türkiz Kurucz Nikolett szépség Átalakít a Jónő Team zöld Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon egy szép lány miért akar átalakulni? Magditól azt a választ kaptuk erre a kérdésre, hogy ő másként látja magát, mint őt mások.

Magdi 21 éves, másodéves egyetemista Budapesten. Végtelenül szép, intelligens, kedves lány, akire jó ránézni, jó vele beszélgetni és a közelében lenni. Elvarázsolt mindenkit egyetlen perc alatt. A kérdés viszont adott: miért akar egy ilyen tökéletes lány mégis más lenni?

Fotó: Molnár Gábor

"Másként látom magamat, mint mások engem. Kíváncsi vagyok rá, milyen lehetőségek rejlenek bennem, mert még nem fedeztem fel mindent. Minden lány vágya egy olyan nap, amikor csak vele foglalkoznak, megmondják, mi áll jól neki, mik a színei, mire figyeljen öltözködés, sminkelés terén. Én is vágytam erre, ezért jelentkeztem hozzátok. Sikerült bekerülni, hihetetlenül boldog vagyok!"
Magdi nemcsak szép, de csinos is, köszönhetően egészséges, sportos életmódjának. Odafigyel arra, hogy mit eszik, és rendszeresen mozog. Ennek a tudatos életnek pedig meg is van az eredménye: fantasztikusan mutatott rajta minden ruha, amit Dóri megálmodott számára.

Először Dóri avatott be a szett kiválasztásának titkaiba: "Magdi üde tekintete és fiatalos kisugárzása arra késztetett, hogy a barna hajához mindenképpen pasztellszínt válasszak. A zöld mellett döntöttem, mert gyönyörűen kiemeli a szépségét és nem mellesleg fantasztikusan állt neki a zöldnek ez az árnyalata. Végezetül ezt megdobva adtam rá egy színes kövekkel díszített nyakláncot, ami remekül passzolt a sminkjéhez. Magdi igazi nőként távozott tőlünk!"

/1502/Magdi20152317216

Zakó: Reserved, pulcsi: F&F, szoknya: H&M, cipő: Primadonna, nyaklánc: Bomo Shop

Niki és Tibi úgy döntött, hogy nem változtatják meg Magdi hajszínét: "Természetes, szép barna haja van, amit sem ő, sem mi nem szerettünk volna megváltoztatni, így egy nőies fonás mellett döntöttünk. A feltűzött, fonott frizura jól illik Magdi bájos arcához és a ruhájához is kiválóan passzol, nem mellesleg nagyon divatos."

Ezután Oscarra került a sor, hogy megálmodja a csodasminket: "Folyékony alapozót választottam bőrszíne egységesítésére, hogy a természetes üdesége megmaradjon. Finoman lepúdereztem a T-zónát. Szemöldökét megformáztam és a hajszínéhez élénkítettem. Szemének kiemeléséhez lila, türkizzöld színnel készítettem egy kis füstös hatású sminket, amit kontrasztosítottam egy pici feketével. Szempilláit dúsító, fekete szempillaspirállal festettem ki. Arccsontját highlighterrel emeltem ki, majd az arccsont alatt barackos árnyalatú arcpirosítóval élénkítettem az arcát. Ajkának frissességéhez korall árnyalatú ajakrúzst választottam."

/1502/Magdi201523162420

Elkészült minden művész, Magdi pedig tündöklően szép lett. Addig is az volt, de ezekben a színekben még jobban érvényesült szépsége, arca bájossága. Gábor gépe előtt könnyedén mozgott, pózolt. Köszönhető ez talán annak is, hogy ő maga is szeret fényképezni. Meglehet, a fényképezőgép túloldaláról is rá lehet érezni arra, hogy mi áll jól valakinek, melyek az előnyös szögek, pózok.

/1502/J_n__20152314398

Akárhogy is, Magdi nagyon ügyes volt, mindenki elégedetten bólintott, amikor megláttuk az elkészült képeket. Reméljük, hogy ő is büszke, amikor megnézi az elkészült anyagot, és visszalátogat még hozzánk a későbbiekben is.

Egy kis önbizalomtuning senkinek sem árt!http://www.life.hu/atalakitunk/20150127-atalakit-a-jono-team-a-22-eves-lany-onbizalomhiannyal-kuzdott.htmlÖnbizalomért és egy kis csajos életérzésért jelentkezett hozzánk a bájos, imádnivaló Rita. Mi pedig ezer örömmel adtunk meg neki mindent. A végén örömkönnyekben sem volt hiány.Átalakítunk--Csodás fogyása után önbizalmat ébresztettünk Tíciábanhttp://www.life.hu/atalakitunk/20150105-atalakit-a-jono-team-15-kilo-fogyas-utan-kiemeltuk-a-17-eves-lany-noiesseget.htmlÚj év, új csapat. Nemcsak a hozzánk érkezők, hanem mi is megújultunk kissé: új fodrásszal, fotóssal és stylisttal bővültünk, majd izgatottan vártuk az újév első átalakítását. Tíciával nyitottuk 2015-öt.ÁtalakítunkOrigoSzerkesztőségünk is megújul - ismerjétek meg Tinit!http://www.life.hu/atalakitunk/20141230-atalakit-a-jono-team-atalakitottuk-a-life-szerkesztojet-tinit.htmlMindenkinek jó megújulni! Így volt ezzel a Life.hu szerkesztősége is, amikor kitaláltuk, hogy mostantól rendszeresen meglátogatja a Jónő Teamet egy-egy újságíró kollégánk, hogy egy kicsit felfrissüljön a kezeik között és közben bemutatkozzon az olvasóknak.Átalakítunk--Megújulni vágyott a kisgyermekes Klaudiahttp://www.life.hu/atalakitunk/20141223-atalakit-a-jono-team-megujulni-vagyott-a-kisgyermekes-klaudia.htmlVörös rúzs, magas sarkú, nőies ruhák - ezekre vágyott Klaudia, aki kislánya mellett inkább lapos cipőre, cicanacira és sminkmentes életre váltott az elmúlt egy évben, most viszont szeretett volna újra tündökölni!ÁtalakítunkOrigoA végzet asszonyává változtattuk a tanítónőthttp://www.life.hu/atalakitunk/20141216-atalakit-a-jono-team-fekete-overallban-a-vegzet-asszonyava-valtozott-a-tanitono.htmlNóra azért látogatott el hozzánk, hogy ha majd a nap végén belenéz a tükörbe, egy kicsit más: újabb, frissebb Nóra nézzen vissza rá. ÁtalakítunkOrigoJudit tűzpiros álomruhát kapott - amelyben királynőként tündökölthttp://www.life.hu/atalakitunk/20141209-atalakit-a-jono-team-a-40-eves-judit-10-evet-tagadhatna-le-a-tuzpiros-ruhaban.htmlKét gyerek mellett kevesebb ideje jut magára, így meglátogatott minket Judit, hogy egy picit felfrissüljön, megújuljon a kezeink között.ÁtalakítunkOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.