Meg Ryan után szabadon! Keira Knightley is hisz a megjátszott orgazmus erejében

Oscar-díj Keira Knightley jelenet Benedict Cumberbatch videó Harry és Sally Eddie Redmayne orgazmus Vanity Fair
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meg Ryan után szabadon! A brit színésznő a Vanity Fair Oscar-díjas száma kedvéért vállalta be a Harry és Sally ikonikussá vált jelenetét.

Nem sokra járunk az idei Oscar-díj-átadó gálától, amelynek tiszteletére a Vanity Fair minden évben különleges számmal készül.

Forrás: Facebook/Vanity Fair

Az ikonikus lap ezúttal három videót is forgatott a díjra jelölt brit sztárokkal, amelyek egytől egyig kultikussá vált amerikai mozik jeleneteit keltik új életre. Így került a képbe Keira Knightley is, aki a legjobb női mellékszereplő kategóriában indulhat a szobrocskáért.

Az első gyermekét váró színésznő a Harry és Sally ikonikussá vált jelenetét gondolta újra. A Benedict Cumberbatch és Eddie Redmayne részvételével készült videót alább tekintheted meg:

Photoshopolták Reese Witherspoon mellét?

Sokan meggyanúsították a Vanity Fairt azzal, hogy legújabb számának címlapján bizony nem úgy állnak az Oscar-díjra jelölt színésznő keblei, ahogyan azt a természet megteremtette. Te mit gondolsz? A képért kattints ide!
Paris Hilton bemutatta új, sokkal nagyobb melleithttp://www.life.hu/trend/20150204-paris-hilton-mellei-nagyobbak-lettek-instagramon-mutatta-meg-oket.htmlLátványos változáson mentek át a szálloda-örökösnő keblei, aki nem is csinál titkot belőle, inkább Instagramján mutogatja őket.TrendOrigoKendall Jenner és Cara Delevingne ismét összegabalyodtak - Erről a képről beszél most mindenki!http://www.life.hu/trend/20150203-kendall-jenner-es-cara-delevingne-a-love-magazin-cimlapjan-pozolnak.htmlA szemöldökéről elhíresült Cara és a Kardashian klán fiatal üdvöskéje újra helyet kapott a provokatív Love magazinban.TrendOrigoMeztelen felsőtesttel borzolja a kedélyeket Will Smith 14 éves lányahttp://www.life.hu/trend/20150123-willow-smith-meztelen-noi-felsotesttel-borzolja-a-kedelyeket-instagram-profilkepen.htmlBár a kép csalóka, Willow Smith nagyon is fel van öltözve legutóbbi fotóján – a hatás mégsem maradt el.TrendOrigoÍgy nyűgözte le a Miss Universe zsűrijét Kelemen Henrietta szépségkirálynőhttp://www.life.hu/trend/20150123-kelemen-henrietta-a-2015-os-miss-universe-elodontojen-bikiniben-es-estelyi-ruhaban.htmlA Miss Universe elődöntője lezajlott, ám egyelőre csak izgulunk, sikerült-e a magyar szépségkirálynőnek bekerülni a legszebb 15 lány közé. Mutatjuk, miben lépett színpadra Kelemen Henrietta.TrendOrigoIndítsd vizelettel a napod - ez lenne az új trend?http://www.life.hu/trend/20150122-bizarr-szepsegapolasi-modszer-a-pisi-felhasznalasa.htmlEgy amerikai egészségügyi tanácsadónő nemrég megjelent könyvében buzdít a vizelet bizarr felhasználási módjairól.Trend--Csupasz péniszek vonultak végig a párizsi divatbemutatónhttp://www.life.hu/trend/20150123-meztelen-peniszek-vonultak-vegig-rick-owens-divattervezo-parizsi-divatbemutatojan.htmlAz amerikai tervező, Rick Owens show-ját valószínűleg még sokáig fogjuk emlegetni: négy modellje lejtett végig a kifutón az általa tervezett darabokból kikandikáló férfiasságukkal.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.