Blake Lively visszatér - Mario Testinóval dolgozik újra

Forrás: Instagram/Blake Lively -
fotósorozat Mario Testino Instagram Blake Lively
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Blake Lively visszatért a rivaldafénybe, erről pedig Instagramján értesítette rajongóit.

Mario Testinóval pózol legújabb Instagram-fotóján Blake Lively. „Az egy. Az egyetlen @mariotestino” - írta a fotója mellé a színésznő. A US Weekly értesülése szerint Lively újra együtt dolgozik Testinóval egy fotózáson, a képek pedig az Allure magazinnak készülnek. Kíváncsiak vagyunk! A kép persze nemcsak ezért érdekes, hanem azért is, mert most láthatjuk Blake-et először a szülése óta.

Blake-et egyébként várandósan is nagyon szerettük, a Life.hu szerkesztői szerint ő volt az egyik legstílusosabb kismama. A színésznő 2012-ben házasodott össze Ryan Reynoldsszal, gyermekük pedig 2015 januárjában született meg.

Forrás: Instagram/Blake Lively
Káprázatosan néz ki estélyi ruhájában Sarka Katahttp://www.life.hu/trend/20150129-sarka-kata-leber-barbara-uj-kollekciojabol-valasztott-a-story-galara-estelyi-ruhat.htmlRuhapróbán járt Sarka Kata, és úgy tűnik, az egyik estélyibe bele is szeretett. Hajdú Péter csinos felesége persze nincs nehéz helyzetben, neki szinte minden jól áll. TrendOrigoKis feketében, végtelen lábakkal szexiskedett Liluhttp://www.life.hu/trend/20150105-lilu-az-rtl-ii-valovilag7-parbajan-csinos-kis-feketeben-allt-szinpadra.htmlAmíg Ördög Nóra hétről-hétre teljesen más stílusban és feltűnőbbnél feltűnőbb ruhákban jelenik meg a TV2 Rising Starjának színpadán, addig Lilut sokkal visszafogottabban öltöztetik a ValóVilág7 párbajadásaihoz. TrendOrigoEz aztán bevállalós! - Kék ruhában ment férjhez Zoltán Erikahttp://www.life.hu/trend/20150103-kek-ruhaban-ment-ferjhez-zoltan-erika.htmlA Facebookján nosztalgiázik Zoltán Erika. Az énekesnő és Robby D. január 3-án ünneplik 18. házassági évfordulójukat. TrendOrigoMonica Belluccinak is volt Kiszel Tünde szemöldökehttp://www.life.hu/trend/20141210-monica-bellucirol-a-legidosebb-bond-lanyrol-soha-nem-latott-kepek-kerultek-elo.htmlSoha nem látott fotók kerültek elő Monica Bellucciról. A színésznő a sok-sok éve készült fényképeken is elbűvölő. TrendOrigoÍgy lesznek csábító felnőttfilmesek átlagos csajokbólhttp://www.life.hu/trend/20141206-melissa-murphy-sminkmester-megan-raint-kenna-jamest-es-mas-pornosztarokat-alakitott-at.htmlEgy kis púder, egy kis rúzs és még több ihlet, és Melissa Murphy Los Angeles-i sminkmester keze alatt csodás átalakulások mennek végbe. Legutóbbi munkáiban pornócsillagokat változtatott át. TrendOrigoKis prostiként pózol Palvin Barbihttp://www.life.hu/trend/20141201-palvin-barbararol-a-l-officiel-magazin-reszere-keszitett-fotosorozatot-romain-gavras.htmlA L´Officiel magazin részére készített fotósorozatot Palvin Barbaráról Romain Gavras. A magyar szépség képei már most nagy port kavartak...TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.