Mujahid Zoli az új Chris Martin? Szinte ugyanolyan ruhát viselt A Dalban, mint a Coldplay frontember

Coldplay Eurovíziós Dalfesztivál ruha A Dal 2015 A Dal Mujahid Zoli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Mujahid Zolinak és a Coldplay frontemberének, Chris Martinnak összebeszélt a stylistja. Nagyon hasonló ruhát viselt nemrég Zoli A Dalban, mint amit a Viva La Vida turnéról ismerhetünk. 

Mujahid Zoli A Dal című műsor február 7-i adásában viselte a katonai egyenruhához hasonlító szettet, ami szinte teljes hasonmása Gwyneth Paltrow exének és Jennifer Lawrence jelenlegi párjának, Chris Martinnak a fellépő szettjének. Bár nem értjük, mi ez a hirtelen fellángolás a katonai szettek iránt, szerintünk mindkettőjüknek jól áll.

Forrás: coldplaying.com, Facebook/Mujahid Zoli

Ők jutottak A Dal középdöntőjébe

Boggie
Gájer Bálint
Other Planet
Wolf Kati
Mujahid Zoltán
Spoon
Antal Timi
Dallos Bogi
Éliás Gyula Jr. ft. Fourtissimo
Ív
Karmapolis
New Level Empire
Oláh Gergő
Pankastic!
PASSED
Szabó Ádám
Szűcs Gabi
Tóth Vera

Kinek állt jobban a katonai ruha?

A szezon kedvenc sminkjét választották a sztárok a Grammy-gálára - Megmutatjuk a legszebbeket http://www.life.hu/trend/20150209-sztarok-sminkjei-es-tusvonalak-grammy-gala-voros-szonyegerol.html Fashionista Grammy-gála a javából! Pazar ruhák, csodás előadók, fergeteges show-k, káprázatos sztárok vonultak fel. Az idei szezonban hódít a fényes csillogás. Nem is akárhogyan! Trend AFP Kiss Ramóna majdnem Sarka Kata ruhájában ment a Story-gálára? http://www.life.hu/trend/20150209-kiss-ramona-is-leber-barbara-ruhaban-erkezett-a-story-galara-mint-sarka-kata.html Hétfőn osztotta meg Kiss Ramóna Instagramján, hogyan készülődött a Story-gálára. A mellette heverő ruhakupacban egy ismerős darabot véltünk felfedezni. Trend -- Rihanna habcsóknak, Lady Gaga sellőnek öltözött - Ki volt a legszebb a 2015-ös Grammy-gálán? http://www.life.hu/trend/20150209-sztarok-es-ruhaik-a-2015-os-grammy-gala-voros-szonyegen.html Már napokkal ezelőtt találgattunk, vajon villant-e idén Rihanna, botrányos szerelésben érkezik-e Lady Gaga, és hogy vajon ki lesz a legjobban öltözött sztár. Most megmutatjuk a 2015-ös Grammy-díjátadó legszebbjeit - is. Trend -- Dekoltázsokkal készültek a sztárok a BAFTA-díjátadóra - És eljött Monica Bellucci is http://www.life.hu/trend/20150208-sztarok-ruhai-a-bafta-a-brit-film-es-televizio-muveszeti-akademia-dijatadon.html Vasárnap este rendezték Londonban a a Brit Film- és Televízió-művészeti Akadémia díjátadóját. A vörös szőnyegen idén a dekoltázsoké volt a főszerep. Trend Origo A minit szereti: Tatár Csilla csodás lábaitól egyelőre nem kell elbúcsúznunk http://www.life.hu/trend/20150208-tatar-csilla-szivesen-visel-miniruhat-es-nem-szereti-a-mukormot.html A Dal 2015 műsorvezetője soha nem viselne póthajat vagy műkörmöt, csinos lábait viszont szívesen megmutatja élő adásban. És ez így lesz a jövőben is. Trend -- Rémület a Grammy-gálán - sokkoló szettek az utóbbi 20 évből http://www.life.hu/trend/20150205-grammy-gala-legremesebb-ruhai-az-utobbi-evekbol-rihanna-beyonce.html Vasárnap éjszaka Grammy-gála, ahol idén is számítunk rémes szettekre, villantásokra, botrányos ruhaválasztásokra. Nosztalgiázz velünk kicsit - mutatunk néhány sokkoló darabot a díjátadó utóbbi 20 évéből! Trend --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.