Biztos neked is eszedbe jutott már, milyen jó lenne felpróbálni Hamupipőke legendás üvegcipellőjét. Akkor Jimmy Choo, Nicholas Kirkwood és Charlotte Olympia terveit imádni fogod. Márciusban elevenedik meg Hamupipőke a filmvásznon, erre készülnek a híres tervezők.

Flitterek, kövek, extra magas sarkak – ezek szinte kötelező elemei a Hamupipőke cipőknek, de természetesen egyik híres tervező sem hagyja le tipikus, jellemző stílusjegyét az alkotásokról.

Forrás: Jimmy Choo

„Olyan cipőt szeretnék, amelyik mágikus érzést kelt, csábítóan csillog, és feminin" – mondja Sandra Choi, a Jimmy Choo kreatív igazgatója. Massimiliano Giornetti, a Salvatore Ferragamo divatház kreatív igazgatója szerint Hamupipőke cipőjének az erős nőiességet és érzékiséget kell képviselni. A Ferragamo átlátszó cipőt készített, hogy teljesen megmaradjon az üvegcipő érzés.

Márciusban érkezik a film!
Március végén mutatják be ezúttal nem rajzfilm, hanem játékfilm formájában a Hamupipőkét. Többek között Cate Blachettet és Helena Bonham Cartert is láthatjuk a szereplők között.

Az összes lábbeli tervét ITT tudod megnézni.

Te melyiket vennéd fel legszívesebben?