Életre kelt Hamupipőke cipője, hála a híres tervezőknek

fashion week Hamupipőke Jimmy Choo Salvatore Ferragamo üvegcipő Disney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Biztos neked is eszedbe jutott már, milyen jó lenne felpróbálni Hamupipőke legendás üvegcipellőjét. Akkor Jimmy Choo, Nicholas Kirkwood és Charlotte Olympia terveit imádni fogod. Márciusban elevenedik meg Hamupipőke a filmvásznon, erre készülnek a híres tervezők.

Flitterek, kövek, extra magas sarkak – ezek szinte kötelező elemei a Hamupipőke cipőknek, de természetesen egyik híres tervező sem hagyja le tipikus, jellemző stílusjegyét az alkotásokról.

Forrás: Jimmy Choo

„Olyan cipőt szeretnék, amelyik mágikus érzést kelt, csábítóan csillog, és feminin" – mondja Sandra Choi, a Jimmy Choo kreatív igazgatója. Massimiliano Giornetti, a Salvatore Ferragamo divatház kreatív igazgatója szerint Hamupipőke cipőjének az erős nőiességet és érzékiséget kell képviselni. A Ferragamo átlátszó cipőt készített, hogy teljesen megmaradjon az üvegcipő érzés.

Márciusban érkezik a film!

Március végén mutatják be ezúttal nem rajzfilm, hanem játékfilm formájában a Hamupipőkét. Többek között Cate Blachettet és Helena Bonham Cartert is láthatjuk a szereplők között.

Az összes lábbeli tervét ITT tudod megnézni.

Te melyiket vennéd fel legszívesebben?

A szőrmék viselése ellen tiltakozik a meztelen Pinkhttp://www.life.hu/trend/20150211-pink-enekesno-meztelenul-tiltakozik-a-valodi-szorme-viselese-ellen.htmlA cél szentesíti az eszközt: hatalmas plakáton pózol a pucérra vetkőzött Pink, így tiltakozik a valódi állatszőr viselése ellen.Trend--Köszöntsd romantikus manikűrrel a Valentin-napot!http://www.life.hu/trend/20150204-romantikus-valentin-napi-manikur-valentin-napra-megmutatjuk-hogyan-keszitsd-el.htmlA tűzpiros köröm ugyan örök klasszikus, de néha beújíthatsz valamit, pláne most, Valentin-nap közeledtével!Trend--A szezon kedvenc sminkjét választották a sztárok a Grammy-gálára - Megmutatjuk a legszebbekethttp://www.life.hu/trend/20150209-sztarok-sminkjei-es-tusvonalak-grammy-gala-voros-szonyegerol.htmlFashionista Grammy-gála a javából! Pazar ruhák, csodás előadók, fergeteges show-k, káprázatos sztárok vonultak fel. Az idei szezonban hódít a fényes csillogás. Nem is akárhogyan!TrendAFPSminkelj úgy, mint Rihanna!http://www.life.hu/trend/20150205-sminkek-rihanna-szepsegtrukkjei-igy-hasznalja-o-a-sminket.htmlSemmi kétség, Rihanna igazi kaméleon. A sminkek terén is imád minden újdonságot kipróbálni, és nem fél a merész színárnyalatoktól sem. Lesd el a trükkjeit - sminkelj úgy, mint az énekesnő!Trend--Görög istennő vagy szexi sellőlány? Pásztor Anna hatalmas dekoltázzsal lépett a Rising Star színpadárahttp://www.life.hu/trend/20150209-pasztor-anna-hatalmas-dekoltazzsal-lepett-a-rising-star-szinpadara.htmlAz Anna & The Barbies énekesnőjétől már megszokhattuk az extrémebbnél extrémebb összeállításait a Rising Starban. Nézd meg, most miben domborított!TrendOrigoKöszöntsd romantikus manikűrrel a Valentin-napot!http://www.life.hu/trend/20150204-romantikus-valentin-napi-manikur-valentin-napra-megmutatjuk-hogyan-keszitsd-el.htmlA tűzpiros köröm ugyan örök klasszikus, de néha beújíthatsz valamit, pláne most, Valentin-nap közeledtével!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.