Újra életre kel Hamupipőke - jön a Disney mozifilmje

film Kenneth Branagh Hamupipőke színész üvegcipellő mostoha Helena Bonham Carter Cate Blanchett Disney Lily James
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
65 évvel a Disney-rajzfilm megjelenése után újra életre kel Hamupipőke története, ismét a Walt Disney Pictures segítségével. A gonosz mostohát Cate Blanchett játssza. Íme, a várva-várt előzetes.

Jövő év márciusában mutatják be a Downton Abbey-ből megismert Lily James főszereplésével a Hamupipőke filmet. Cate Blanchett játssza a gonosz, Helena Bonham Carter pedig a jó keresztanyát.„Nem egyszerű feladat a Hamupipőkét feldolgozni, mivel mindenki ismeri, miről szól. Fel kell frissítenünk és újragondolnunk a történetet" –mondja Sir Kenneth Branagh, a rendező, majd hozzátette: „Szeretném meghívni az egész világot Hamupipőke báljába táncolni."

Cate Blanchett Forrás: Fórum Hungary

A klasszikus musicales verzió helyett az új filmben inkább egy-két dalbetét lesz hallható, a rendező azt ígéri, a filmbe tökéletesen illő zenéket választottak.

A Swarovski cég gyönyörű cipőt készített Sandy Powell segítségével, ezt a film előzetesében is láthatod. Varázsolódj el!

A Disney-mesék mindenkit megihletnek

Sok művészt inspiráltak Walt Disney karakterei. Készült szexi fotósorozat hercegekről, egy olasz művész elképzelte a mozgássérült hercegnőket, japán tervezők pedig a tavalyi év sikerfilmjéből, a Jégvarázsból ötletet merítve melltartót is készítettek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.