Megnősült Benedict Cumberbatch

Forrás: AFP -
esküvő Benedict Cumberbatch babavárás várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elvette várandós jegyesét, Sophie Huntert a Sherlock Holmes szárja, Benedict Cumberbatch. A 38 éves filmsztár és 36 éves menyasszonya, Sophie Hunter színházi rendező a szerelmesek napján, szombaton fogadott örök hűséget a La Manche-csatornán fekvő Wight szigetén egy 12. századi templomban.

A The Daily Telegraph szerint a frigy után az újdonsült pár egy Jaguáron hajtott el szombat délután a Szent Péter és Szent Pál-templomtól egy közeli kúriára, amelynek lakóihoz rokoni kötelékek fűzik a menyasszonyt. Úgy tudni, a vendégek közt volt Keira Knightley színésznő, Tom Hiddleston színész, a vőlegény közeli barátja és Andrew Scott, aki Moriarty szerepét alakítja a Sherlock-sorozatban.

Forrás: AFP

Cumberbatch és Hunter 2009-ben ismerkedett meg, jegyességüket novemberben jelentették be újsághirdetésben. A babát nyárra várják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.