Kerek popsi, kockahas, szupernőies idomok - lesd el Kim Kardashian életmódtippjeit!

kockás has Kim Kardashian diéta test étkezés edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután 20 kilót leadott a terhességét követően, 2014 nyarán megfogadta Kim, hogy visszanyeri legjobb formáját, azaz 2009-es bikinitestét. Heti ötszöri edzés mellett öt módszerre esküszik még a híresség. Őt elnézve úgy tűnik, ezek nagyon is hatásosak!

1. Atkins diéta

Ha Kim nagyon gyors fogyásra vágyik, beveti az Atkins diétát. Teljesen lecsökkenti a szénhidrátbevitelt, helyette fehérjéket, zöldségeket fogyaszt, néha magvakat rágcsál, hogy bevigye a "jó zsírokat". Hogy jól teszi-e? A végeredmény önmagáért beszél, azonban nem árt tudnod, hogy ez a módszer - népszerűsége ellenére - rendszeresen szerepel a szakértők által évente összeállított legveszélyesebb diéták listáján. A szénhidrátoktól egyáltalán nem kell félni, nagyon fontos ugyanis, hogy ezek is szerepeljenek a mindennapi étrendedben. Korábban ITT már írtunk arról, hogyan válaszd ki a megfelelő minőségűeket.

/1502/Kim_K2015219152114

Így lesz szexi combod!

Akármilyen diétát is csinálsz, fontos, hogy rendszeresen mozogj is mellette. Íme, néhány igazán szuper combgyakorlat!

2. Futás

A makacs kilók leolvasztására Kim is az örök trükköt veti be, a futást. Nemcsak, hogy kikapcsolja a gondolatait, miközben a kilométereket rója, de szupergyorsan csökken a súlya is, mellette pedig izmosodik, feszesebb lesz a teste. A futáshoz elengedhetetlen a megfelelő folyadékbevitel. Kim a rengeteg szénsavmentes víz mellett frissen facsart zöldséglevekkel pótolja a folyadékot.

Life.hu tipp: Edzés télen, a hidegben? Miért ne, mindössze pár dolog van, amire nem árt, ha odafigyelsz - ezeket korábban már ITT össze is szedtük.

Kim tavaly nyáron kezdett edzőterembe járni Forrás: Instagram/Kim Kardashian, Northfoto

3. Pilates

Lassabb, de annál biztosabb az eredmény - állítja Kim a pilatesről. Hetente négyszer űzi a hollywoodiak egyik kedvenc sportját. Eláruljuk a titkot: a híres Kardashian popót a pilates tartja formában.

Így diétázik Katalin hercegnő

Ha kíváncsi vagy, kedvenc Katalin hercegnőnk mivel tartja formában magát, most elolvashatod!

4. Tudatos étrend

Kim mindig bőséges reggelivel kezdi a napot. Spenótos rántotta, lazac, zsírszegény sajt általában a reggelije. Ezután következik a csirkemell brokkolival vagy hal zellerrel, spárgával ebédre. Délután pulykamellet, joghurtot, bogyós gyümölcsöket fogyaszt, vacsorára pedig zöld salátát. Naponta maximum 1800 kalóriát visz be, az edzés nélküli napokon csak 1500-at.

Kim vásárláskor is alaposan végiggondolja, mit ehet és mit nem Forrás: Northfoto

Adj magadnak időt!

Hetekbe telik, mire a test hozzászokik a változáshoz. Ne várd, hogy 3 nap fogyókúra és edzés után 3 kilóval kevesebbet mutat majd a mérleg nyelve. Olvass erről bővebben ITT!

5. Az időzítés

Edzője szerint a legjobb időpont egy kis mozgásra a reggel. Minden reggel kemény edzéssel kezd a celebmami, és ha van ereje, esténként is beiktat egy fél óra futást. Próbáld ki te is a hajnali edzéseket, egész napra felpörget!

Íme, egy videó, hogy otthon is gyakorolhasd Kim edzéseit!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.