Ez most nem jött össze, Jaime King! Íme, a világ legcsúnyább kismamaruhája

Forrás: AFP/Pascal Le Segretain -
Oscar-gála Oscar-díj parti terhesség Oscar 2015 Jaime King pocak kismamaruha várandóság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előrebocsátanánk: a Pearl Harbor színésznője gyönyörű, és soha nem is volt szebb. A második gyermekét váró sztár Oscar-partira szánt ruháját azonban nem értjük.

Megtaláltuk a világ legborzasztóbb kismamaruháját. Jaime King, aki mindössze két héttel ezelőtt jelentette be második terhességének hírét, a vasárnapi Oscar-díj-átadót követő partin mutatta meg egyre gömbölyűbb pocakját.

Forrás: AFP/Pascal Le Segretain

A modell-színésznő mintha a függönyéből kanyarított volna magának ruhát a nagy eseményre, amely alkalomból dekoltázsát sem mulasztotta el megmutatni.

Forrás: AFP/Pascal Le Segretain

Persze, még mindig jobb, mint Rita Ora vagy Heidi Klum abszolút bugyimentes megoldása – a két híresnő szokatlanul merész ruháiért kattints ide!

/1502/Kihag201522372549

Lady Gaga, a takarítónő – Az énekesnő Oscar-díjas ruháján viccelődik az egész internethttp://www.life.hu/trend/20150223-lady-gaga-takaritononek-oltozott-a-2015-os-oscar-dijatado-galajara.htmlA polgárpukkasztó előadásairól és cseppet sem hétköznapi öltözködéséről híres énekesnő az Oscar-gála kedvéért tetszelgett egy sort a háziasszony szerepében – legalábbis az internet mémgyára szerint.Trend--A leghíresebb Oscar-győztes családokhttp://www.life.hu/csalad/20150212-a-leghiresebb-oscar-gyoztes-csaladok-a-tortenelembe.htmlÍme, négy, Oscar-díjjal is elismert híres családot mutatunk be, melyek közül kettő is három generációra visszamenőleg büszkélkedhet a becses díjjal. Család--Mi is történik pontosan Chrissy Teigen lábai között? Íme, az Oscar-gála legfurcsább fotójahttp://www.life.hu/news/20150223-chrissy-teigen-labai-kozott-matatott-john-legend-a-2015-os-oscar-dijatado-galajan.htmlChrissy Teigen a combjai között matat, férje, John Legend pedig fémdetektorral ellenőrzi, mi a helyzet felesége lábai között. Mutatjuk az Oscar-díj-átadó legmeglepőbb szelfijét.News--Babát vársz, vagy babát szeretnél? Próbáld ki velünk a kismamajógát!http://www.life.hu/ez-zsir/20141113-jogaiskola-a-jogaklikkel-kismamajoga-ha-babat-szeretnel.htmlMinden jógagyakorlás arra irányul, hogy harmóniát teremtsen. A várandósság különleges időszakában ezt a harmóniát és belső egyensúlyt nem is egy, hanem két (vagy ikrek esetében még több) emberi lényben hozzuk létre. Lágy mozdulatokat végzünk, légzéstechnikákat gyakorolunk, mantrát zengetünk, és a baba már együtt jógázik a mamával.Ez Zsír!--Hargitai Bea sugárzik - ismét megmutatta szexi terhespocakjáthttp://www.life.hu/csalad/20150211-hargitai-bea-modell-playmate-megmutatta-szexi-terhespocakjat.htmlHargitai Bea gyönyörű kismama, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a közösségi oldalán látható újabb pocakvillantós fotó. Már terhessége 24. hetében jár.CsaládOrigoKész, eldőlt: Blake Lively a legjobban öltözött kismamahttp://www.life.hu/trend/20141203-blake-lively-a-legjobban-oltozott-kismama.htmlA szőke színésznő már terhessége előtt is bizonyította párszor, hogy nincs híján a stílusérzéknek. Mióta pedig babát vár, nem győzzük csodálni, mennyire jól oldja meg a feladatot. Íme, a legutóbbi szettje.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.