Már vége az Oscar-gálának, de a sztárok még csak most kezdik a bulizást! A két legnagyobb afterpartiból az egyiket Elton John rendezi, a másikat a Vanity Fair, ezekre pedig olyan sztárok, celebek is hivatalosak, akiknek esélyük sincs bejutni az Oscarra. Összeválogattuk az idei mezőny legszínesebb kreációit.

Heidi Klum

Tudjuk, hogy még mindig csodás teste van a 41 éves szupermodellnek, és olyan jó volna, ha nem érezne állandó kényszert, hogy ezt az orrunk alá dörgölje. Ez a Versace ruha gyakorlatilag jobban csillogott, mint az Oscar-szobor.

Forrás: AFP/Frederick M. Brown

És természetesen Heidi nem vett alá bugyit. Kár, hogy ez az utóbbi időben már cseppet sem számít különlegesnek...

Forrás: AFP

 

Life.hu tipp

Szexi és kényelmes, állítják sokan, akik hódolnak a fehérnemű nélküli élet szabadságának, de talán nem gondolják végig, hogy a bugyi nem véletlenül került be a női ruhatárba. ITT összeszedtük, mik azok az alapszabályok, amiket tarts be, ha bugyi nélkül akarsz útnak indulni.

Rita Ora

Ha már az ember bugyi nélkül van, azt csinálja jól. Rita Ora láttán szó szerint elakadt a szavunk, ennél még Rihanna is több bugyit vesz magára!! És szerintünk Heidi Klum is az állát keresi...

Forrás: AFP

Miley Cyrus

Színesnek színes, szexinek és elegánsnak azonban nem mondható ez az igen érdekes partiszett. Nem is akarjuk elképzelni, mi lett volna, ha Miley is ott lehet az Oscar-gálán.

Forrás: AFP/Frederick M. Brown

Christina Aguilera

Semmi gond azzal, ha valaki nem piszkafa, de azért nem árt előnyösen felöltözni, ha az ember lánya Oscar utóbuliba indul. Az énekesnőnek ez nem sikerült, 2 hatalmas stílusbakit is vétett: hófehérrel, ráadásul egy nyomott anyagú ruhával hangsúlyozta dús idomait.

Forrás: AFP

A hajszínéről és az óriási műszempillákról pedig jobb, ha egy szót sem ejtünk.

Forrás: AFP

Lady Victoria Hervey

És igen, az arisztokrata modell, aki 100-ból 100 alkalommal ízléstelenül öltözik fel, ezúttal sem hazudtolta meg önmagát. No nem is vártuk tőle...

Forrás: AFP/Frederick M. Brown

 

/1502/A_Van2015223103440