Leonardo DiCaprio nem rossz üzletember. Rengeteg pénze van, imád ingatlanokat vásárolni, és bérbe is adja őket. Szívesen eltöltenél egy éjszakát a világsztár házában? Mindjárt eláruljuk, ennek mennyi lenne az ára. 

Legalább öt birtoka van az Eredet sztárjának csak az Egyesült Államokban. Kaliforniában, Palm Springsben is van egy 650 m2-es birtoka, amit még tavaly februárban vásárolt 5 millió dollárért. Ám most nem használja a házat, így bérbe adja: 1 éjszaka majdnem másfél millió forintba kerül, de minimum 2 éjszakát le kell foglalnod, ha itt akarod álomra hajtani a fejed. 

Forrás: surterreproperties.com

A hely egyébként tényleg nem rossz: 6 hálószoba és 7 fürdőszoba szolgálja az ottlakó kényelmét. A házat tavaly felújították, állítólag ez a környék egyik legmodernebb kéglije. Természetesen van kinti medencéje, teniszpályái, fűtött wellness-részlege, egy óriási zongorája és kandallók. Mi el tudnánk itt tölteni néhány napot, az biztos!

/1503/Leona201534121242
Kivel jár most Leo?

A világ egyik legkelendőbb agglegénye tavaly volt 40 éves, akkor ITT össze is gyűjtöttük, kik azok a nők, akik ideig-óráig élvezhették a világsztár vendégszeretetét. Most azonban minden jel arra mutat, hogy a színész új kedvese Rihanna. Pár napja lencsevégre is kapták őket, a fotókat ITT nézheted meg.