Blake Lively férjura imád viccelődni a jobbnál jobbnak tűnő névválasztásaikkal, ám most végre tisztázta, hogyan nevezték el két hónapja született kislányukat.

Sem nem Excalibur Anaconda, sem nem Violet. Ryan Reynolds végre tisztázta a nemrég született kislánya neve körüli káoszt.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

„Akkor hát becézhetjük Annának Anacondát?" – viccelődött az NBC Today show-jában Willie Geist az újdonsült apukával, aki nem bírta megállni, hogy ne a tőle már megszokott humorral válaszoljon a kérdésre: „Nem ez a gyerek neve, hanem Butternut Summersquash."

Végül nagy nehezen kibökte: „James a neve. Mindenki tudja." Ez igaz: ahogyan a Life.hu is írta, korábban éppen ez a név röppent fel, miután Blake Lively férje cáfolta, hogy Violetnek nevezték volna el a kislányt. „Nem én akartam lenni az első srác, aki elszólja magát a médiának. Mert, mint tudjuk, a kislányokból tinédzserek lesznek, és amikor a tinédzser lányok visszaolvassák a róluk szóló híreket, akkor megkérdezik, miért tettük ezt" – magyarázta a nagy titkolózás okát Ryan. Végre!