A gyönyörű fitneszbajnok azt már többször bebizonyította, hogy az alakja tökéletes, ám az edzésen és az étkezésen kívül a bőrápolásra is nagy gondot fordít. A Life.hu sorozatában Regős Lili mesél szépségtitkairól. 

Van-e valamilyen szépségápolási rituálé, amit még az édesanyádtól tanultál?

Ő a természetességet részesíti előnyben a szépségápolásban, de rengeteg hasznos tippet és tanácsot kaptam tőle. Imádom például a mézes-citromos-tengeri sós bőrradírt!

Fotó: Kiss Roland, Facebook/Regős Lili Fanpage

Mi az, amit minden nap megteszel az arcbőrödért?

Rengeteg vízet iszom, ezáltal folyamatosan hidratált marad a bőröm. Arctonik, hidratáló krém és a finomszemcsés bőrradírral való arcradírozás a napi arcápolási rutinom része. Hétköznapokon ritkán sminkelem magam, ha mégis, akkor este természetesen sminklemosóval távolítom el az összes festéket az arcomról.

Mi az a szépségápolási termék, ami mindig ott lapul a táskádban?

Az ajakbalzsamom, a kézkrémem és a kakaóvajas testápolóm.

Forrás: Regős Lili

Szerinted mi a legnagyobb butaság, amit egy nő elkövethet a szépsége érdekében?

Ha nem iszik elég folyadékot, túlzásba viszi a napozást/szoláriumozást. A sminktetoválást, ebből is főként a szemöldöktetoválástsem tartom jó döntésnek...

Mi az a trend az idei szezonból, ami nagyon tetszik, és te is alkalmazod? 

Mivel mindig magamnak készítem el a sminkemet, tudom mi áll jól nekem, ezért nem szívesen változtatok. Megvannak a bevált termékeim, az élénk, vidám színű rúzsoktól viszont könnyen elcsábulok:-)

Life.hu tipp

A 27 éves Regős Lilit választották már a világ legjobb testű fitneszmodelljévé. A Life.hu korábban kifaggatta őt az elért sikereiről, étkezéséről, edzéseiről. Ha kíváncsi vagy arra, melyek Lili legjobban bevált praktikái, kattints IDE!