A 86 éves Baddie Winkle idős kora ellenére az egyik legvagányabb "csaj", akit eddig láttunk. Ezúttal egy divatmárka arcaként készültek róla extravagáns fotók.

Az Instagram-sztár Baddie Winkle a Los Angeles-i Dimepiece márka arca lett. A vagány nagyi fürdőruhákat, laza streetwear holmikat visel a fotókon, amelyeket Nikko La Mere készített.

Forrás: Instagram/ Dimepiece LA

Baddie az Instagram-oldalán is megosztotta a divatmárkának készített fotóit. Több tízezren lájkolták a képeket, a kommentek persze elég változatosak. 

Forrás: Instagram/ Baddie Winkle

Sokak szerint túlzás ennyi idősen így fotózkodni, de azoknak is nagy tábora van, aik egyetértenek Baddie Winkle üzenetével: „Még egyszer bizonyítani akartam, hogy soha nem lehetünk túl öregek ahhoz, hogy mi legyünk a legnagyobb fenegyerekek a szobában."

Forrás: Instagram/ Baddie Winkle

Egyébként nem Baddie Winkle az egyetlen, aki idős korában vált igazi stílusikonná. Iris Apfel neve talán már sokaknak ismerős, hiszen megdöbbentő öltözködési stílusával állandóan felhívja magára a figyelmet. A híres énekest, Joni Mitchellt pedig 71 évesen kérte fel az Yves Saint Laurent az egyik kampánya arcának.